keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

"Hevosettomana" eläminen on tylsää

Eipä ole tarvinnut kahteen kuukauteen miettiä oman hevosen hotamisesta tai muutenkaan miettiä sen näkemistä. Dee on laiduntanut nyt tämän ajan Hollannissa Emst nimisessä "kaupungissa" ja asiat sillä on toivon mukaan hyvin, ainakaan mitään ikäviä uutisia ei ole kuulunut. Muutamaan otteeseen on ollut suunnitelmia lähtemään vierailulle, mutta jotenkaan ei huvita maksaa 300€ lennoista + muut kulut paikan päällä siitä, että saan katsoa parina päivänä hevoseni syövän ruohoa... Joten pohdintojen jälkeen saatiin Deen kasvattajan Lauran kanssa erittäin(!) edulliset lennot syyskuulle, jolloin Dee olisikin jo treenissä ja vierailussa olisi enemmän mielenkiintoa.
Silti näin hevosettomana on todella tylsää! Olen välillä naureskellut sarkastisesti, että laskuja kyllä piisaa joka suuntaan maksettavaksi, mutta missä on se tekeminen ja palkkio mistä maksan...?

Uutta rahareikää kaiken näiden jo olemassa olevien laskujen lisäksi on tietenkin ollut pakko hankkia, sillä Deen hieno emä Olita NLD kantaa toivonmukaan seuraavan vuoden uutta varsaani KWPN oriista Uphill (Oscar x Apollonios xx). Tässä vaiheessa vielä eletään hetkeä, jolloin jännitetään tärppäsikö ensimmäisen siemennyksen jäljiltä. Nyt on kaikki sormet ja varpaat ristissä ja toivotaan, että onni on myötä ja Dee saisi uuden pikku sisaruksen, mieluiten pikkuveljen eli ori olisi tilauksessa...

Pikkusisaruksista puheen ollen, Olita varsoi tänä keväänä nätin tammavarsan oriista Ampére (Rousseau x Flemmingh), kuvia varsasta löytyy Kiahantallin kotisivuilta http://www.kiahantalli.fi/.

Omat ratsastelut ovat olleet aivan jäissä jonkun aikaa. Muutaman kerran ravivarsoja käynyt ajamassa, mutta kun veri vetäisi enemmän noiden ratsujen suuntaan, joten ravitouhut eivät kovin pitkäksi aikaa tätä himoa saa laannutettua. Täytyy katsoa mitä tässä keksisi!

Ensikerralla toivottavasti saankin jo kirjoitella hyviä uutisia varsasaralla! (;
(Kuvat tekstissä ovat Deestä pari päivää Hollantiin saapumisen jälkeen!)

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot