keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Hollannin matka Deen luo lähestyy! Iiiks!!! :D

Enään neljä päivää ja olisi aika suunnata lentokentälle, josta lento Bremeniin ja parin tunnin autoilu Hollannin puolelle. Kyllä tätä on odotettukin! Mun flunssakin alkaa olla jo hyvää vauhtia voiton puolella, joten ei tarvitse räkäisenä onneksi lähteä reissuun.
Viimeisimmät kuvat Deestä näyttää tältä:Että hyvässä kunnossa oripoika on ja treenikin aloitettu. Jännittävää kuulla mitä Alexandra sanoo nyt tulevana vierailulla Deestä, kun on jo jonkin aikaa saanut treenata sitä. Välillä on kyllä niin vahvat fiilikset siitä, että haluaisin sen jo kotiin... mutta katsotaan nyt tämä kuitenkin loppuun kun kerran leikkiin ryhdyttiin, jossain vaiheessa sen kotiin saan jokatapauksessa, ennemmin tai myöhemmin :) Ensi kerralla toivonmukaan pääsen kertomaan vihdoin mitä omin silmin olen nähnyt.

Omat ratsastukset viimeaikoina onkin muutamia satunnaisia heppoja lukuunottamatta painottunut 4v. Gallops Jamiroon, jonka selästä ei ole enää toistamiseen tarvinnut laskeutua vauhdilla ;) Vaikka aikaa on kulunut tosi vähän mitä sen kanssa on maastoiltu, on sille alkanu kovaa vauhtia löytymään varmuutta koko touhuun - maastoiluun, kentällä reenailuun ja yleiseen köpöttelyyn Miron mielestä vähän pelottavissakin paikoissa.
Yhdet esteloikatkin otettiin viime viikolla ja Miro oli super siihen nähden, että ne olivat meidän ensihypyt ja eipä se ole tainnut hirveemmin hypätä muutenkaan aikaisemmin ratsastajan kanssa. Omistajansa Milja jo onnellisena tokaisi, että 'jes se näyttää välillä hevoselta', kun aikaisemmin vitsaillut Miromurun näyttävän enemmän laamalta kuin ratsulta. Voin siis sanoa, että viimeaikaiset onnen hetket hevosten kanssa on yllättäen sattunut tämän vekkuliruunan kanssa ja siihen sekä sen persoonaan ihastuu päivä päivältä vaan enemmän! (Ja mikä parasta, sillä on neljä sukkaa, läsi ja valkoiset vauhtiraidat hännässä, kuten Deellä! ;D ) 

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot