sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Ensimmäinen itsenäinen ratsastus Deen kanssa :)

Vau! Taas on yksi etappi ylitetty! On aika hieno tunne! Sitä on niin iloinen monta päivää koko ratsastuskerran jälkeen, että kaikki huolet unohtuu. :) Kaikista epäilijöistä sekä epäonnistumisista ynnämuista huolimatta, kyllä tämä hetki kruunaa kaiken tähän astisen. Ja voin sanoa myös ihan käsi sydämmellä, että koko tämä kolmen vuoden odotus on palkittu ruhtinaallisesti! En vaihtaisi päivääkään pois siitä, kun päätin ostaa syntymättömän maitovarsan. Oma tahto ja tunne siitä, että Dee on se mun juttu, on ollut alusta asti todella vahva. Siitä lähtien kun se pikkuinen koikkakoipi pulpahti maailmaan. Päivääkään en ole myöskään katunut, näin kun rupean tätä aikaa miettimään :) Uskomatonta, mutta totta niin se vain on.
Mietin erästä kaveriani, joka on jo moneen otteeseen kovaan ääneen mainostanut minun kuulleni, että onneksi hän ei omista ainakaan hevosta... En tiedä onko hän oikeasti tuota mieltä vai ei, oli miten oli, itse saan todeta: Onneksi minä omistan hevosen, ja vielä hienon sellaisen!

Uskon, että nämä onnen hetket eivät minun ja Deen osalta vielä pääty tähän... Sitä siis uskon ja todella toivon!

Deen kanssa siis tämän viikon torstaina pääsimme jo kunnolla ratsun elämän makuun. Ohjaustehosteet olivat odotetusti hukassa, mutta kaasu toimi vähän liiankin herkästi ja jarrutkin siedettävästi :D Jokatapauksessa suhteellisen kontrollissa kierrettiin ravissa maneesia ympäri ja taidettiin me yhdet laukatkin vahingossa nostaa! Nopeasti poika on nyt tämän homman tajunnut sen jälkeen, kun huomasi, ettei se tosiaan kuole siihen, että istun selässä. Tästä onkin nyt helppo jo jatkaa eteenpäin, mutta toki tarvitsemme vielä jatkossa ajoittain maasta apua, mm. selkäännousuissa. Vaikka Dee näissä nousuissa ja selästä laskeutumisissa nykyään onkin aika lunkisti, pitää kuitenkin ottaa varman päälle, jotta meillä ei ole myöhemmin mitään ongelmaa asian kanssa.

Loppuun vielä kuvia päivästä (yöstä), jolloin pieni tummaruunikko oripoika syntyi maailmaan, minun vollottaessa onnesta sekä kuvia 24.02.2011 ensimmäisestä yhteisestä kunnon ratsastuksesta... :)

12.05.2008 n. klo 01:00


12.05.2008


24.02.2011


24.02.201124.02.2011, keskittyneinä uuteen juttuun :)


24.02.2011 Tähän oli hyvä lopettaa, hieno Dee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot