tiistai 22. helmikuuta 2011

Pakkanen jaksaa purra!

Vielä viime viikolla P. Pouta viitsi antaa turhia toiveita jopa +5 asteen lämpötilasta tälle viikolle... ei naurata, kun mittari kohoaa iltapäivästä ehkä korkeintaan siihen -12 asteeseen, mutta muuten pysytelläänkin visusti -20 pahemmalla puolella. Auto lähtee aamuisin valittaen liikkeelle, mutta lähtee kuitenkin... sitäkin odotellessa, kun sekin on saanut tästä jääkaudesta tarpeeksensa. Pitää varmaan alkaa jo hyvissä ajoin laittaa pätäkkää sivuun, koska sitten KUN tuo auto hajoaa taas kerran, niin ei olisi heiti sormi suussa koko rahapolitiikan kanssa.

Huomenna olisi jälleen ja viimein Deen selkäännousuja! Saa nähdä saadaanko parin viikon tauon jälkeen aloittaa alusta vai onko jotain jäänyt muistin syöväreihinkin... Pakkanen saa ainakin tämän oripojan erittäin virkeäksi, eikä toisaalta lisääntyvä valo ja kevään lähestyminen kylmyyksistä huolimatta yhtään rahoita tätä villikkoa... Lisää haasteita kuskille pysyä kyydissä! :D Näpit ja varpaat on ainakin edellisen kerroilla olleet aivan umpi jäässä, ja silloin sentään oltiin melkein hellemeiningeissä lämpötilan suhteen > -5 korkeintaan... nyt onkin sitten jonkin verran enemmän. Huhuhu, kunpa tuo pakkanen vaikuttaisi näihin hevosiinkin kangistavalla tavalla, niin olisimme sujut.

Tässä Deen jokin hauska juttu viime viikolta tarhasta. Lopulta kävi ilmi, että kyseessä tähän pikku villiintymiseen oli se, että naapuritarhan hevonen oli juossut lankojen läpi ja hengaili tallin takana vapaana. Minä vaan tyytyväisen tietämättömänä puhelin kädessä otan videota, kun oripojan meno näytti hiukan koomiselta. Onneksi tämä ori kunnioittaa niin paljon lankoja, että ei itse uskalla kokeilla kulkeeko sähkö vai ei, mutta oli se vähän sen näköinen jo muutamaan otteeseen että "Mistähän mä pääsisin kans tonne seikkailee?!"... Luntakin on jo niin paljon, että tarhojen aidat alkaa olee polven korkeudella.


Olen minä tähän kylmyyteen nyt varustaunutkin oikealla tavalla. Ajattelin meinaa kauhulla, että miten selviäisin Deen kyydissä pysymisestä, mikäli pukkia tms. sattuisi tulevan, varpaat jäässä. En mitenkään!
Kävin Hööksistä bongaamassa puoli-ilmaiset talviratsastussaappat, joissa on karvavuori koko saappaan sisäpuolelta. Hinta oli 50% alennuksen jälkeen n. 32€! Uskomatonta, että vielä on mahdollista löytää näin huippuedullisia löytöjä! Plussana vielä, etteivät ne olleet täysin urpon näköiset saappaat, mitä voisi tuolla hinnalla kuvitella saavan! Yritin ottaa niin reilun koon, että vielä villasukkia pystyn sisään tunkemaan. Olen niin vilukissa, ettei mitään rajaa. Toivottavasti lämmittävät edes hiukan paremmin, kuin nämä normisaappaat, millä tähän mennessä olen yrittänyt selviytyä.
(Pst! Vantaan Hööksiin jäi kyseisiä saappaita vielä muuta pari jäljelle, että jos on muita yhtä hitaita ihmisiä ymmärtämään kuin minä, että nyt on kylmä eikä ole kunnon varusteita, niin suosittelen. Niin huonot ne saappaat ei voi olla, etteivätkö olisi hintansa veroiset.)

Nyt lataamaan akkuja höyhensaarille, jotta huomenna olisin riittävän vireessä. Ensi kerralla kirjoittaessani saan toivottavasti jälleen fiilistellä oman hepan kyydissä matkustamisesta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot