sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Pakkasia ja mietteitä...

Kohta pariin viikkoon ei ole mitään sen kummempaa tapahtunut, lähinnä itse olen paiskinut töissä, ratsastanut Mirolla itsekseni, hoidellut Deetä sekä yrittänyt vähän nostaa omaa yleiskuntoa käymällä salilla, spinningissä ja crossingissa... Kuntoilun lisääminen on yksi tämän vuoden tavoitteista saada yleiskunto ja kestävyys paranemaan, sekä lihaskunto kohdilleen ja tätä kautta saada tukea omaan ratsastukseen.

Miro on kulkenut viimeaikoina tasaisen varmasti, se on ollut sileällä ajoittain erittäin hyvä ratsastaa. Tulevana maanantaina meillä pitäisi olla Kari Nevalan valmennuksia, mutta katsotaan päästäänkö niitä järjestämään ollenkaan, sillä sääennustukset näyttävät hiukan ikäviä lukemia ensi viikolle ylipäätään... Katsotaan miten käy, ja toivotaan ettei pakkaset niin tiukasti pauku mitä vähän pelätään.

Deen selässä olen ollut nyt yhteensä kolme kertaa. Vielä ei olla itsekseen kuljettu, mutta liinan päässä olen päässyt nauttimaan sen mielettömän suuresta(!) ravista. Huomenna suunnitelmissa olisi irrohypytystä tallin porukan kanssa, josta yritän napata kännykällä muutamia videoitakin mikäli sormet ja puhelin suostuvat näin kylmillä yhteistyöhön. Ja ensi viikolla olisi ohjelmassa jälleen selkäännousuja ja ratsastuksia, niistä lisää siis myöhemmin ;)

Tässä pari videota Hollannin irtohypytyksistä syyskuulta 2010 Deen ollessa 2 -vuotias.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot