keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Ratsastusta toukokuisessa hellesäässäTiistaina, eli eilen otin sitten Deen kanssa kokeilun miltä hevonen tuntuu selästä käsin ontumisien jälkeen. Ja se toimi mielettömän upeasti! Tuntuu, että parin viikon tauko sairastelun takia on tehnyt jopa erittäin hyvää koko hevoselle. Vaikka energiaa oli vähän liikaakin, malttoi ori keskittyä ja tehtiin hienoja pätkiä ravia sekä laukkaa kumpaankin suuntaan. Pukittelut olivat tällä kertaa aika vähäisiä, mitä normaalisti Deellä on ollut tapana tehdä vähän enemmän, mutta luulen, että tähän osasyynä on ollut yhtäkkiset hellesäät. Auringon alla ratsastessa tuli 15 minuutin pätkästäkin kunnon hiki sekä hevoselle että ratsastajalle.
Liikkeiltään Dee oli paljon irtonaisempi kuin edeltävänä päivänä, joten hyvään suuntaan ollaan menossa :) Tänään se saakin sitten vain levätä, sillä kuumaa ilmaa pisaa. Mutta en valita, IHANAA ETTÄ KESÄ ON OVELLA, ihan mahtavaa!

Piakkoin olisi tarkoitus taas käydä treenailemassa myös Deen emän Iitan kanssa. Tähtäimenä on syksyn kantakirjaukset, joissa Iitan omistajat toivoisivat, että esittäisin sen ratsain. Olen tästä projektista tosi innoissani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot