lauantai 23. heinäkuuta 2011

Enpäs sitten malttanutkaan :)

HIhi, taas koneen äärellä. Jotenkin ihanaa aloittaa ensimmäinen loma-aamu sillä, että istuu koneella, juo teetä ja kuuntelee hiljaa musiikkia ja vaan lukee kaikkia kivoja juttuja netistä. Poikaystäväni sanoikin, että olen ehkä aavistuksen addiktoitunut tietokoneeseen, mikä on hullua, sillä vielä pari vuotta sitten en koneella juurikaan istunut... niin kun tarkemmin mietin, en edes omistanut tietokonetta :D Mietiskelin hiukan kuinka paljon kulutan päivän aikana aikaa koneella, ja keskimäärin se on varmasti 3tuntia per päivä...(!) On kyllä monesti sitten viikkoja jolloin ei vain yksinkertaisesti ole aikaa, kuten viimeiset kolme viikkoa kun olen vain puskenut töitä.

Sitten asiaan - Ilmoitin eilen Deen mätsäreihin, jotka järjestetään Sipoon Nikkilässä ja järjestäjänä on  Sipoon hevosjalostusseura ry!
Meillä jäi ne Kyvyt Esiin -karkelot keväältä vähän ohitse oman muuttomme vieden kaiken ylimääräisen ajan, sekä D:n ontuessa kengityksen jäljiltä. Kuitenkin haluaisin viedä sen edes kerran tänä vuonna jonnekin, missä taas totutella ihmishälinään, hevospaljouteen, kuulutuksiin, telttoihin jne.
Tämä on muuten sama Match Show, mihin osallistuimme silloin kun D oli vasta vuoden vanha! :) Tässä kuvia niiltä ajoilta:Tähän on pakko kommentoida: Siis mitkä koivet, jalkaa löytyy! :D (siis hevoselta...)Nyt varmaan joku ihmettelee, miksi emme ole Hippoksen järjestämiin näyttelyihin osallistuneet, niin syynä on se, että Hippos (ja RJL?) päättivät silloin, kun D ja muut Osmiumin jälkeläiset olivat jo vuotiaita, että ne eivät olekaan kantakirjakelpoisia Suomessa, vaan niitä kohdellaan kuin tilastohevosia. Dee siis on aivan KTK kelpoinen muualla maailmassa, paitsi Suomessa. D on ensirekisteröitä Hollantiin KWPN kantakirjaan, mihin kantakirjaan sen isä Osmium ja emä Olita kuuluvat. Siksi meiltä jäi myös väliin Suomen oripäivät ja siksi D oli valmisteltavana Hollannissa, jotta se olisi päässyt kokeilemaan siipiään siellä missä se kelpaa. Noh, kuten joku joka mun juttuja on lukenut, niin D ei koskaan pääsyt Hollannissa oritesteihin asti. Nyt ollaan sitten Suomessa jälleen, treenailtu ja vietetty aikaa yhdessä, opeteltu ratsun hommia, pidetty viime syksyllä hankittua rautaista kuntoa yllä. Tässä siis hiukan taustatietoa, joka ehkä on saattanut mennä ohi muutamalta.

Edelleen korvan takana siintää ajatus, että jos sen kanssa joskus onnistuisi nuo orihommatkin, jos se olisikin niin hyvä, että se jonnekin hyväksytään. Tällä hetkellä kuitenkin näyttää siltä, että D toimii tulevaisuudessa minun kanssa täyspäiväisenä kilparatsuna, ja etenemme tällä saralla niin pitkälle kuin rahkeet kummaltakin vain riittävät. Ulkomaille olisi myös hienoa päästä treeniin, sekin on ollut nyt tässä vähän mieltä painamassa. Jos ensi keväänä pääsisi 2kk treenaa Hollantiin Deen kanssa, kuinka hienoa se olisi?! ;) Sittenhän se oliskin jo nelivuotias... Hui miten aika vaan rientää, vastahan se syntyi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot