tiistai 12. heinäkuuta 2011

Ratsastuskuvia heinäkuun alusta

Olisi mulla videoitakin, mutta en vaan tajua miten iPhonella kuvatut videot saisi windows moviemakerilla käsiteltyä, kun eivät näköjään nämä applen windowsin ohjelmat kauheasti toimi keskenään... :/ Nämä kuvat ovat kesä-heinäkuun vaihteesta, ja anteeksi vain niiden huonolaatuisuus, ovat otettu kännykän kameralla...


Ihan kivasti se jo kulkee! Kuvissa vaan näyttää ehkä vähän hienommalta mitä onkaan, ei se näin tasaisen näköisesti mene sitten livenä... enemmänkin ruutia löytyy vähän joka suuntaan. Mutta tuntuu, että Dee alkaa tykkäämään tästä ratsastustouhusta ihan todenteolla, nyt kun se on tajunnu homman idean! Se on ihan innoissaan aina lähdössä meidän maastoreissuille. Eilen mentiin pitkä kävelymaasto selästä ja oli aika hienoa, kun sai antaa vaan pitkää ohjaa ja itekki nauttia sekä relata :) Todella reipas ja rohkea kolmevuotiaaksi, ei voi muuta sanoa. Ainoa hölmö juttu sillä on maastoreissuilla, että sen on pakko tähdätä aina jokaisen kakkakasan yli... en siis osaa sanoa mikä siinä on ideana, mutta Dee kiikaroi jo pitkältä edessä häämöttävän toisen hevosen jätöskasan ja rupee aina valuu siihen suuntaan kävellessä ja lopulta keilaa koko kasan tasaseksi :D Eli toisin sanoen, pakko talloa niiden päältä. Nää on taas näitä juttuja, joita minä ihmisenä en ymmärrä, mutta ei siitä mitään haittaakaan ole, joten keilailkoon rauhassa niin pitkään kunhan kulkee kuitenkin eteenpäin.
Lihonnut se on myös tämän viime kuukauden aikana, ilmeisesti melkein päivittäiset syöttelyt vihreällä on tehnyt tehtävänsä. Nyt kun pysyisi tuossa kunnossa, ei tarvitse yhtään lisää lihaa ympärillensä. Väkirehuja jo vähän vähensin, jotta pyöristyminen tasaantuisi. Myös tallin heinä on ilmeisen hyvää heinää, joten ihan samoilla väkirehumäärillä ei ole voinut enää mennä täällä kuin edellisessä tallissa.

Luin muutamista muista blogeista, kun ihmiset on tehnyt kivoja tekstejä siitä miten hevoset ovat päätyneet heille ja minkälainen historia heillä takanaan on. Ajattelin, että voisin itsekin raapustaa jonkun tiivistelmän meidän kolmesta vuodesta ja keräillä vähän vanhoja kuviakin juttuun. Ehkä siis jo ensi kerraksi saan tämän jutun kasaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot