maanantai 31. lokakuuta 2011

Hevosen muutto talvilomakotiin sekä blogin uusi ulkoasu!

Mitäs pidätte tästä ulkoasusta? Ei ole todellakaan syksyinen saatika talvinen, mutta ihanat kesämuistot lämmittää tässä ulkoasussa tulevan talven yli :)
Esittelyt itsestäni ja Deestäkin ovat hyvässä työvaiheessa, joten nekin julkaistaan joku päivä, kun ne valmistuvat.

Tänään oli niin haikea mieli muuttaa. Jotenkin jää ikävä Tuomarinkartanon miljöötä. Onneksi tämä ei ole lopullista ja hevoselle varmasti hyvä vaihtoehto tähän väliin.

Tavaraa meille on kertynyt taas edellisen muuton jälkeen kolme kertaa enemmän... ihan hullua miten paljon sitä vain on tullut krääsää hankittua - ei ollut yhtään turhaa kokonainen paku tilavine takatiloineen tälle romukasalle. Kaikkien tavaroiden järjestykseen laitto ja putsaus vei elämästäni sen kaksi tuntia. Tällainen siivous ja inventaario teki oikein hyvää kuitenkin, tietää taas mitä sitä kaikkea omistaakaan :)

Mieli piristyi kuitenkin muuton suoritettua. Dee sai valtavan karsinan edelliseen verrattuna, paljon  heinää ja naapurikarsina kaverikseen ystäväni Miljan ruunan Miron, jonka joku saattaa muistaakin vuoden takaisista blogikirjoituksistani, jolloin Mirolla ratsastin paljonkin! Kaiken tämän lisäksi se sai pitkästä aikaa vesiautomaatti kupin, jolla on mukava läträtä vettä :) Voiko pienen oripojan loma paremmin alkaa?

Toivotaan, että Dee käyttäytyy uudessa tallissa yhtä hyvin ja tyylikkäästi, kuin kaikissa edellisissäkin talleissa... eiköhän :) Huomenna täytyy mennä heti tarkastamaan, kuinka se on asettunut uuteen isoon tarhaansa.

2 kommenttia:

  1. Hyvä uusi ulkoasu! Tykkää-nappulat voisi vielä laittaa ;-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Joo täytyy vielä ne tykkäys -nappulat jostain kaivaa esiin. Mä tuun vähän jälkijunassa tän blogin kaikkien hienouksien kanssa... :)

    VastaaPoista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot