tiistai 18. lokakuuta 2011

Maanantain ratsastus

Nautiskelua maanantain syysauringossa :)


Oli aivan pakko tulla kertomaan heti tänään, miten meillä meni eilinen ratsastus melkein parin viikon ratsastustauon jälkeen.

Jumankeuta mitä laukannostoja me teimme!!!!!! WAU! Oliko tämä se sama hevonen, jolla oli vielä aikaisemmin suuri työ tehdä onnistunut laukannosto?

Kenttä oli sateiden ja jälkeenpäin parin kuvien päivien jäljiltä todella hienossa kunnossa ja auringonpaisteessa päälläni oleva toppatakki oli ehkä liikaa, vaikka tuuli olikin kirpeä. Hiki virtasi itselläni vaikka en olisi tehnyt mitään. Dee tuntui alusta asti kuuliaiselta ja herkältä. Se oli herkkä pohkeelle ja tasainen ohjastuntumalle. Jo ravissa tuli sellainen olo, että voimme vain nautiskella tästä tunteesta, niin hyvä se oli.
Ensimmäisistä laukannostoista lähtien ori nosti laukan pelkästä pohjeavustani samantein. Kaikki laukat puhtaita, ei ristilaukkoja ja muita singahteluja saatika pukkeja. Hevonen vain nosti ne ja minä itse yritin pitää mielessäni oman istunnan, eli ylävartalo pystyssä, rennot lantionpohjan lihakset ja jalat pitkälle alas paino jalustimille. Ja tsadam - teimme sujuvia hienoja laukannostoja kumpaankin suuntaan useita kertoja ja kaikki onnistuivat. Hieno poika! :)

Siihen oli hyvä lopettaa tämä treeni ja tänään sitten vain kävelyä ja ehkä hiukan liinan päässä hölköttelyä.
Olen niiiiin tyytyväinen ja sanon sen vielä kerran, että tuo satulaton jakso taisi tehdä todella hyvää pojalle. Se oli aivan eri meiningillä menossa ja vaikutti jopa vähän sellaiselta, että jos osaisi puhua niin se olisi sanonut: "Hei mä osaan nää jutut jo, keksi jotain uutta!" :D

Olen ylpeä pienestä oripojasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot