keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Syksyisissä tunnelmissa

Ei auta ei, lehdet tippuvat kauhealla vauhdilla. Taivaalta sataa jäävettä ja tuulee vaakasuoraan... Huoh.

Meillä oli kuitenkin eilen mukava kävelylenkki herra hevosen kanssa ja sain näpsästyä meidän maastoista vähän kuvia, missä me olemme harjoitelleet ratsun juttuja viimeisen kesän. Kohtahan me muutammekin muutamaksi kuukaudeksi pois, ja kyllä tulee ikävä näitä maisemia ja maastoja!
Loppu viikosta suunnitelmissa vielä maastoilua ja sileän treeniä. Ensi viikolla viimeistä viikkoa viedään meillä Tuomarinkylässä, ja ehkä vielä yksi Ompun treeni saadaan mahdutettua, yksi hyppypäivä sekä uudet kengät laitetaan oripojalle jalkaan. Siinähän se sitten taitaa ollakin. Voi olla, että ensi vuoden puolella, ellemme jo ole saapuneet takaisin, vierailemme ainakin Nevalan Karin valmennuksessa silmällä pitäen sitä, että keväällä pitäisi jo hypätä yksi noviisiluokka alle - iiks! Aika menee niin äkkiä!

Niin joo, ja tällaisella menopelillä Fagerströmin Ninan huippuhevoset matkustavat - aika hulppeaa..
Meillä on Deen kanssa kansainvälinen meininki vintillä tämän pari päivää. Harmi, etten pääse HIHS:iin seuraamaan itse kisakoitosta. Ehkä ensi vuonna sitten paremmalla rahalla ja ajalla :) Nyt kuitenkin täytyy säästellä viimeisiä kolikoita mahdollista kevään oripäivämatkaa varten Hollantiin ;)

(Tähän loppuun vielä: minulta on kyselty muutamia kysymyksiä ja toivottu jonkinnäköistä toivepostausta, jossa kertoisin enemmän Deestä jne, ja jotta tekstissä osaisin kertoa asioita joita halutaan lukea, niin kysymyksiä saa laittaa lisää ja enemmän tulemaan. Katsotaan saadaanko kerättyä riittävä määrä materiaalia ja aiheita mistä kirjoittaa, olen itse huono keksimään mitä meistä kirjoittaisin... joten kysymyksiä ja aiheita vaan ampumaan :)

2 kommenttia:

  1. mua kiehtoisi joku nuoren hevosen arjesta kertova postaus ;)!

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä, pistetään korvan taakse :)

    VastaaPoista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot