sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Yksi parhaimmista hevosenhoitajista

Ihanaa, että voin hyvällä mielellä levätä selkäni kanssa, kun tietää, että on saatavilla henkilö joka todella hoitaa hevoseni kuin omansa ellei jopa paremmin, sekä sen lisäksi osaa ratsastaa hyvin sekä omaa hyvän tasapainon ja tunteen mitä nuorella hevosella vaaditaan, jotta voin itse istua katsomossa ja seurata hevoseni ja ratsastajan valmennusta ilman pahaa oloa, että joutuisin antamaan hevoselle ylimääräistä lomaa itseni takia ja aloittaa sitten taas vähän alusta joskus kun pääsen takaisin tositoimiin selkään. Janita on aarre!


Dee ja Janita tänään 12.02.2012


Omppu tuli auttamaan Janitan ja Deen yhteistyötä, jotta hevonen sekä ratsastaja saisivat parhaimman hyödyn irti ratsukkona, ja jotta harjoitukset pysyvät edelleen kehittävinä. Dee alkaa kantaa itseään paremmin ja paremmin, sen liikettä saadaan pätkittäin todella kivasti ulos ja aina vaan paranee. Myös kengityksen jälkeen, kun saimme taas isommat kengät jalkaan, on liikkuminen vain parantunut. Vielä kun saadaan kaviota kasvatettua normaaliin, alkaa löytyä sitä tasapainoa ja lisää joustoa liikkeisiin. Ensi kuun alusta saadaan Deelle vihdoin se hierontakin ja päästään katsomaan lihakset läpi ja hoidettua mahdollisia jumeja. Selkä on ainakin nyt tuntunut kokoajan paremmalta, ja yritämme ahkeraan jatkaa liikunnan jälkeisiä venyttelyitä.

Tänään Dee vaikutti paljon rennommalta, kun pakkaset ovat vähän hellittäneet. Ainoastaan laukannostot eivät Janitalta ja Deeltä niin hyvin onnistuneet ja siinä huomasi orin jännittävät yllättävän paljon ratsastajaa, tosin eivät he ole tainneet niitä yhdessä kahta kertaa enempää aikaisemmin edes suorittaa. Muutaman toiston jälkeen nekin nousi ja ennenkaikkea laukka lähti kyllä ihan hyvin pyörimään.

Nyt eka juttu on, että saisin itseni kuntoon, jotta voin jatkaa treenaamista täyspainoisesti. Ensi viikolla meneekin aikaa rampatessa eri lääkäreillä.

4 kommenttia:

 1. Heippa! Aivan mahtava juttu että olet jakanut sinun ja Deen taivallusta ratsunuralla meillekin tällaisilla sivuilla :)Onpa siitä kasvanut komea poika! Täytyy sitten jatkossakin käydä täällä lukemassa teidän kuulumisia kun ei sinua ole Tuusulassa päin näkynyt ;)
  Jaksamisia kipeän selän kanssa, toivottavasti
  helpottaa pian!

  terkuin Niina (W-K)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Arvaa, kun yks uuden vuoden lupauksista oli tänä vuonna, että tulen teitä moikkaamaan! Eli en ole unohtanut. :D ihanaa kuulla susta, mä lupaan soittaa sulle lähipäivinä! Joo deestä on kasvanut komea nuori herra ja aika lupaavaltakin se vaikuttaa :) katsotaan mihin asti me päästään :) palaillaan!

   Poista
 2. Pääsit suosikkiblogini-listaan!

  http://jaxenelamaa.blogspot.com/2012/02/ystavanpaivatoivotukset-ja-lempiblogini.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VAU! Olen todella otettu! :) Tämä kyllä motivoi minua investoimaan siihen kameraan, että saataisiin vielä mun blogiin tuo kuvapolitiikka kuntoon! :) Kiitos paljon, ja hyvää ystävänpäinää :)

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot