keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Sukua ja sukulaisia

Löysin youtubesta selaillessani Deen sukulaisia ja osan näistä videoista tiesin jo aikaisemminkin, mutta nyt ajattelin ne pistää korvaan taakse muistiin. Näitä on aina kiva katsella ja löytää jotain yhtäläisyyksiä oman hevosen kanssa :)Deen emänisän puoliveli, Sydneyn olympialaisten kultamitalisti hevonen De Sjiem hollantilaisen ratsastajansa Jeroen Dubbeldamin kanssa. Tässä videossa Ruotsissa Falsterbo Horse Showssa vuonna 1998 hyppäämässä Nation Cupia.Deen velipuoli (samasta isästä - Osmium) Zandiego U, syntynyt 2004, kansainvälisellä 140cm radalla pari kuukautta sitten Barcelonassa. Tämä hevonen voitti myös kaksi vuotta sitten Falsterbossa Scandinavian Open kisan 6 -vuotiaille hevosille.


Sitten tietenkin Deen isänisä KWPN -kouluori Ferro. Ei varmaan tarvitse erikseen esitellä. Tässä videolla ori oli 13 -vuotias vuonna 1999 ja esittää saman kür -ohjelman Den Boschissa, mitä Sydneyn olympialaisissakin esitti tuosta vuoden päästä.Tänä vuonna Lontoossa kouluratsastuksessa kultaa voittanut Valegro on isänsä puolelta Deen kanssa samaan tapaan Ferro -linjainen hevonen, eli ii. Ferro.

Toki näitä sukulaisia löytyisi vaikka kuinka paljon enemmän :) Harmittaa, etten ole Osmiumista löytänyt yhtäkään videota, enkä silloin aikanaan, kun ori oli Suomessa älynnyt mitään videoita ottaa.

Huomaa, että kun alkaa ikävä iskeä, niin tällaisia videoita sukulaisista ja itse Deestäkin alkaa katselemaan vapaa-ajalla. Lasken päiviä meidän lähtöön, menisipä aika jo nopeasti!

3 kommenttia:

 1. Hieman on upea oikeasti toi Valegro! Toki kaikki muutkin linkitetyt hepat mutta tuosta tykkäsin kun katsoin olympialaisia :)

  VastaaPoista
 2. Niin ja se vielä että onhan Deellä huippuhieno suku! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valegro on hieno! Sais vaan mun mielestä olla aavistuksen atleettisemmassa kunnossa, mutta ainakin on ollut ruoka-aikaan kotona :D
   Nojoo, suku on ihan ok, mutta toisaalta näitä samoja nimiä löytyy aika monen muunkin hevosen suvusta. Mielenkiintoista olisikin selvittää mitä tämän emälinja on jättänyt, niin saisi vähän enemmän ja lisää kuvaa suvun laadukkuudesta... :)

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot