keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Niin ikävä Dexteriä...

...ettei mitään järkeä. Ei ole ollut viimeisen viikon aikana samanlaista innostusta kirjoitella, mutta eiköhän tämä runosuoni tässä kuki taas jonain päivänä :) Ei viitsi väkisin vääntää.

Kunpa tammikuu tulisi nopeasti (alkaa Deemäiset unet häiritsemään öitä ikävän johdosta :))....!!!

Dee ja minä helmikuussa 2010

15 kommenttia:

 1. Voi ei, koita kestää! Nopeasti se tammikuu tulee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onhan tää aika toisaalta tähänkin asti nopeasti mennyt! :)

   Poista
 2. Koita nyt kestää muutama hassu viikko ;) Ajattele, että Dee tulee entistä ehompana takaisin mitä kauemmin jaksat kärsivällisesti odottaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä vielä kuukausi täytyy odotella, mutkun ei meinaa pysyä nahoissaan :D Toivotaan joo, parasta on mennä sitä katsomaan kuinka sillä sujuu!

   Poista
 3. Jaksamisia! Tammikuu on ihan oven takana jo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä tää tästä. Ei vaan ole tottunut, että näin vähän on hevosellisia päiviä... :)

   Poista
 4. Dexter. :D <3 Pian pääset! Ei ole kauaa enää ja jouluna aikakin menee nopeasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dexter on sen salainen sarjamurhaaja -nimi, syntyi siitä kun tappoi lintuja ja hiiriä karsinaansa :D Niinpä, onneksi on joulu ihan kohta, niin kyllä tää tästä!

   Poista
  2. Oikeastiko tappoi? :D Mitä ihmettä! :D

   Poista
  3. Joo ei se kai tajunnut, että linnut ja pienet eläimet saattavat heittää henkensä leikkiessä niiden kanssa, mutta Deellä on aina ollut mielikuvitusta... Juokseehan se syksyisin tuulessa lentelevien lehtienkin perässä :D

   Poista
 5. Todella kiva blogi. Olen jo lähemmäs vuoden varmaan lukenut blogiasi anonyymisti ja tykkään kovasti. Itselläkin ollut nuori hevonen (suomenhevonen), mutta silti kiva seurata muiden touhuamista omien nuorten kanssa.

  En tiedä onko turhan henkilökohtaista kysyä julkisesti, mutta kysyn silti. Saat päättää vastaatko vai et.. Minkä hintaista hevosen pitäminen Hollannissa on verrattuna Suomeen? Olen suunnitellut ulkomaille lähtemistä hevosen kanssa, joten olisi kiva tietää suuntaa-antavasti minkä hintaista Euroopassa on pitää hevosta ja mitä siihen kuuluu. Jotenkin tuntuu hankalalta löytää netistä tietoa hinnoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin tykkään lukea muiden nuorten kanssa tapahtuvasta toiminnasta, niistä saa aina hyvää vertailukohtaa myös omaan tekemiseen ja tietenkin jonkunlaista vertaistukeakin :)

   Sanotaan näin ympäripyöreästi, kun en mitään tarkkoja summia omalta kohdaltani tahdo jakaa kaikkien kanssa, että ylipäätään keski-euroopassa hevosen pelkkä ylläpito on Suomeen verrattuna yli puolet halvempaa. Deen kohdalle nyt tietenkin tulee tuo kuljetuskulut, koulutus, treeni ja kilpailutus, joten ihan ilmasta ei ole kuitenkaan lähettää hevosta sinne :) Mutta ylläpito on todellakin halvempaa, ja jos saa oman rahantulon varmistettua myös ulkomailla asuessa, niin ehdottomasti edullisempaa on, pitää, valmentautua ja kisata siellä. Suomi on kaikessa suhteessa hyvin kallis maa.

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta! Ihan riittävällä tarkkuudella vastasit, en edes uskonut, että haluat tarkkoja hintoja kertoa. Ehkä se on mahdollista jossain vaiheessa suunnata oman kanssa ulkomaille..
   Paljon tsemppiä Deen kanssa teille. Toivottavasti pääsette kisailemaan ja pärjäämään ja Dee tulee entistä hienompana takaisin Hollannista.

   Poista
  3. Kiitos ja hyvä että selvensi sekä toivotaan näin että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan! :)

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot