maanantai 7. tammikuuta 2013

Dexterin ekat kisat VIDEO

Huomaa kyllä, että pojua jännitti, mutta on niin oma itsensä höseltäessään. Paljon hassuja hyppyjä ja totuttuun tapaan ei meinaa keskittyä, mutta ihan rohkeasti se taas keräsi itsensä :) Sain valmentajalta videon tänään menneistä kisoista ja voitte vaan kuvitella, kuinka innoissani olen tuota katsonut! Nyt vaan sitä rutiinia enemmän, niin löytyy taas se hyppykaari. Ihana nähdä, että se on noin täpinöissään!


11 kommenttia:

 1. Huomaa kyllä, että ei olla suomen olosuhteissa kisaamassa. Noitten johteitten jälkeen se menee suomessa mitä vain, miten päin vain. ;-)

  Paikottelen se näyttää olevan jännittynyt kuten sanoitkin (esim sarjalla ihme hyppyjä) mutta eiköhän se rentous tule Deellekkin rutiinin myötä. Hieno poika!

  VastaaPoista
 2. Piti vielä sanomaan että ratsastaja ei ihan suoraan ollut hevosta neloselle viemässä.. :D Pelästyin täällä ruudun takaa ihan tajuna kun yhtäkkiä este olikin edessä ja näytti siltä, että Dee menee johdetta päin.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti löytyy rentous, nyt se on jo taas menossa uusiin kisoihin. Tuo onkin parasta, kun siellä järjestetään kisoja kaiken aikaa, niin pystyy treenaamaan!
   Voi olla, että oli kuskilla ajatuskatkos, tai sitten jos yhtään hevosta tunnen, niin kääntämisvaikeus yleensä tulee eteen, kun vauhti ja kierrokset nousevat noin korkealle :D Mutta katoin kanssa ihan samaa!

   Poista
 3. waude <3 onpa hän reippaana :) Ihana huomata, että meno on just sitä kunhan eteen ja yli menee - myöhemmin voi sitten hioa vähän rattia, jarruja ja muita tyylittelyjä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuossa vaiheessa se pitkälti on sitä, että yli vaan, tyylistä viis. Siksi hyvä mennä pienillä korkeuksilla hetken aikaa, jotta rentous löytyy ja sitten nostetaan :) Hän on kyllä todella reippaana <3

   Poista
 4. Olipas kiva katsoa. Haha mikä vauhti päällä! :D

  VastaaPoista
 5. Pojalla on vauhtipäällä! :D Itsekkin huomasin, että muutama oli ihan ratsastajan moka. Hyvin D vaihtoi laukan yhdessä kaarteessa! Erittäin siististi, mutta aika vauhdikkaasti :)

  Rutiinia ei tule kuin kisoissa hyppäämällä, vaikka menisi miten niin se on aina kotiin päin :) Oli tosi kiva nähdä videota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella! Joo, vähän meni hilkulle työ yksi hyppy neloselle, mutta vaikea sanoa, että kumpi siinä oli vaan jatkamassa suoraan eteenpäin :D Tiedän niin tunteen, kun aletaan menemään tuon seläsä niillä rajoilla, ettei ohjaus välttämättä enää toimi samalla tavalla!
   Videoita tulee varmaan ensi kisoista taas, niitä odotellessa :)

   Poista
 6. Voi miten suloinen toinen on ^_^

  VastaaPoista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot