keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Haaveiluja

Olen ihastunut suunnattomasti viimeisen parin vuoden aikana oriin Lux Z jälkeläisiin. Joskus haaveissa, jos jatkossa teettäisin varsan tai lähtisin taas varsan tekoa suunnittelemaan, haluaisin liisattavan tamman tai tamman josta varsan tilaisin olevan Luxista tai jostain sen jälkeläisestä, esimerkiksi tällä hetken kuumasta nimestä Luxin pojasta Torneschista. "Lux -tammalla" itsellään saisi olla hyvä emälinja ja siinä saisi olla paljon täyttäverta.

Lux Z, Lord Calando x Ahorn  Z (kuva: http://kristinschmolze.net)

Livenä nähneenä monia oriin jälkeläisiä, ne ovat todella kauniita katsella, niillä on hieno pää ja kaunis ilme ja hyvä hyppy, ne ovat energisen oloisia ja jostain syystä vain pidän tämän orin jälkeläisistä ihan valtavasti.Tällaiseen tammaan olisikin mielenkiintoista valita oriehdokasta.

Onneksi haaveileminen on ilmaista, sillä varsan teko sitä ei todellakaan ole - nimimerkillä parisen vuotta sitten yli toista tonnia varsan laittoon sijoittaneena ja tamma jäi tyhjäksi sekä jäin ilman varsaa...

Joku päivä sitten, kun elämäntilanne tällaisen projektin sallii, aijon haaveeni toteuttaa!

2 kommenttia:

 1. Läntisestä naapurimaasta olen kuullut huhuja, että Torneschin jälkeläisillä on aika villi maine siellä. ;)

  Silti erittäin mielenkiintoisia hevosia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei :D No mutta energisiltä ja herkiltä ne juuri näyttävätkin, eli juuri omiin näppeihin sopivilta! Näitä huhuja on kyllä aina kiva kuulla, koska en ole kuullut vielä oikeastaan yhtäkään kuulopuhetta näiden jälkeläisten luonteesta ylipäätään.

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot