torstai 24. tammikuuta 2013

Hollantiin lähdön valmisteluja


 Nyt on vihdoin matkalle kaikki mahdollinen suunniteltu, varailtu ja jätetty kaikki mahdollinen suunnittelematta, jotta olisi aikaa ja aikataulullisesti varaa tehdä viime hetken päähänpistojakin.
Yksi matkan odotetuimmista jutuista oman hevosen näkemistä lukuunottamatta on KWPN oripäivät, joita lähden ensimmäistä kertaa elämässäni katsomaan livenä!
Alla video 2010 vuoden oripäiviltä, ajalta jolloin vielä Edward Gal ratsasti Totilaksella - jotenkin videolla tunnelma on niin käsinkosketeltavissa... :)
Odotan hirveästi näkeväni jo hyväksyttyjä tunnettuja oreja niin este- kuin koulupuoleltakin, sekä kolmevuotiaita testiin meneviä oreja, joista ainakin kolme on Deen valmentajan treenaamia oreja tänä vuonna! Deen valmentaja myös ilmoitti eilen, että Dee oli tiistaina hypännyt taas 90cm nollilla ja KWPN oripäivien jälkeen Deen olisi tarkoitus startata korkeammalla tasolla. Hevonen on kuulemma nyt saanut juonen päästä kiinni, ja se näyttää olevan sinut kaikenlaisten esteiden kanssa, joten nyt vaan saadaan estekorkeus nostettua pikkuhiljaa kisoissa ikäluokkansa vaativalle tasolle. Valmentaja on hyvin tyytyväinen Deehen ja sen kehitykseen, joten olen itsekin tästä kovin iloinen!

Oli myös puhetta hieman aikatauluista. Toivon tietenkin pääseväni katsomaan Deetä mahdollisimman paljon, ja olin iloinen kuullessani, että saapumispäivänämme pääsen työstämään Deetä sen ratsastajan kanssa yhdessä, ja seuraavina kahtena päivänä, kun he ovat jo lähteneet kohti Den Boschia orien kanssa ratsastan Deen itsenäisesti. Sitten pari päivää olemme mekin myös oripäivillä, ja toivonmukaan päästään vähän shoppailemaan... ;) Valmentaja mainitsi myös, että oripäivien jälkeen yhtenä päivänä jostain valmennustilaisuudesta, josta sain sen käsityksen, että he olivat suunnitelleet, että he ottaisivat minut Deen kanssa sinne mukaan! En nyt vain ole ihan perillä, että mistä valmennustilaisuudesta on kyse, missä se järjestetään ja ymmärsinkö nyt oikein, että he odottavat minun tosiaan ratsastavan hevosta siellä...?! Hui...

Mutta uskon, että on tulossa ihan mahtava ja unohtumaton reissu! Kaikki on valmiina, enää vain odottelen, että päästään pakkaamaan laukut ja passi pitäisi jostain etsiä esiin :)

8 kommenttia:

 1. Jeee, Oon hengessä mukana! Ottakaa reissusta kaikki irti :) !

  VastaaPoista
 2. Jee! Täällä odotellaan kuulumisia innolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonlopun yli joutuu vielä odottelemaan, mutta ensi viikolla sitten lähtee tulemaan kuulumisia jos vaan mahdollista! :)

   Poista
 3. Mahtavaa reissua! Nauti ja ota kaikki oppi ja ilo irti =)

  VastaaPoista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot