sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Kuulumisia Deeltä

Tosiaan eilen nyt sitten sain taas vähän enemmän informatiota mitä pojan kanssa on tehty joulun jälkeen, kun ryhdistäydyin soittamaan valmentajalle Hollantiin. Oli ihana kuulla tuoreita uutisia omasta hevosesta ja kuinka sillä siellä menee!

Dee ja minä lokakuussa 2012
  
Dee on hypännyt hyvin ja se on liikkumisessaankin löytänyt paljon elastisuutta ja rentoutta ruunaamisen jälkeen. Edelleen se on yhtä pirteä kaveri, kuin aina ennenkin, mikä on vaan positiivinen asia.

Deen kanssa on nyt siellä käyty ensimmäisissä nuorille hevosille suunnatuissa harjoitusluontoisissa kisoissa! Hevonen oli ollut todella ihmeissään ja jännittynyt. Se oli ekassa luokassa 80cm kieltänyt, mutta 90cm radalla se oli jo paljon luottavaisempi ja mennyt radan puhtaasti läpi! Nyt Deellä on tulossa viikon päästä uudet kisat, ja tarkoitus on nyt hakea sille sitä rutiinia ja itsevarmuutta hypätä vieraissa paikoissa ja erilaisia esteitä ja ratoja.

Jokatapauksessa valmentaja kertoi, että hevonen kehittyy tällä hetkellä huimaa vauhtia ja se on päivä päivältä parempi ja parempi. Hän lupasi lähettää myös videota vielä jossain vaiheessa, mutta eipä tässä nyt enää ole kuin muutama viikko ja pääsen sen näkemään omin silmin ja kokeilemaan itse miltä hevonen tuntuu ratsastaa!

Tässä nyt oleellisimmat, mitä pojalle maailmalle kuuluu :)

11 kommenttia:

 1. mukava kuullla että Deen asiat ovat hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinpä, eli asiat menevät suunnitelmien mukaan tällä hetkellä :)

   Poista
 2. Ihana kuulla Deen kuulumisia, siitä tulee vielä tosi hieno hevonen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että tulee! Kyllä siinä kaikki ainekset ainakin on :)

   Poista
 3. Ou jee kiva kuulla! ^^ Muistathan sitten tehdä kunnon raportin sieltä Hollannista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinaan ottaa koneen mukaan Hollantiin, jotta pääsen päivittämään ajantasalla olevaa tietoa ;D :)

   Poista
 4. Huippua :) Voin vaan kuvitella kuinka jännittävää on päästä näkemään oma hevonen pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se kyllä on! Tosin tämä samainen jälleennäkemistilanne on ollut aikaisemminkin, niin koen jonkinlaista dèjá vu -ilmiötä tällä hetkellä :D

   Poista
 5. Hyvä että tavotteet täyttyy maailmanmatkaajalla :) .. Ja varmasti ihana voida olla turvallisin mielin tietän että se on siellä luotettavissa käsissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ja tähän ihmiseen luotan 110 prosenttisesti, kenellekään muulle en ihan heti hevostani voisikaan lähettää näin luottavaisin mielin :)

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot