lauantai 2. helmikuuta 2013

KWPN hengstenkeuring 2013

Kello näyttää taas yli puolen yön, joten nyt täytyy vaan tyytyä jakamaan pari kuvaa ja muutaman sanan. Videotakin siis on ja myöhemminkirjoittelen varmasti enemmän, mutta nyt vaan pikaisia fiiliksiä illasta, joka oli hyvin kouluhevospainoitteinen, mutta hirveän antoisa! 
 Päivän asukokonaisuus, lomalla jaksaa pukeutua :)

Nähtiin todella paljon kouluoreja, mutta eniten hihkuin innosta, kun näin livenä orin Charmeur, joka kyllä säväytti todella paljon! Se on oriista Florencio ja sen emänisä on Jazz, eei. Ulft. Ihan mielettömän hieno ja erottui joukosta todella.

 Charmeur (Florencio x Jaxx x Ulft)

Charmeur (Florencio x Jazz x Ulft)

Cahrmeur sai liikkearvosanoiksi käynnistä 7,5; ravista 10(!) ja laukasta 9. Tästä oriista löytyy videopätkiäkin, joita laittelen sitten videokoosteeseen, jonka teen myöhemmin kotiin päästyäni...

Muitakin hienoja oli paljon, mutta etenkin oriin Vivaldi (Krack C x Jazz x Ulft) jälkeläiset olivat erityisen hienoja.

Eye Catcher (Vivaldi x T.N.C. Partout)

Dream Boy  (Vivaldi x Ferro x Balzflug)

Dream Boyn askellajiarvostelu: käynti 9, ravi 9, laukka 8.

Desperado (Vivaldi x Havidoff x Ferro)

Desperadon askellajiarvostelu: käynti 9,5; ravi 9 ja laukka 9.

Nähtiin myös livenä ori Uphill, jolla yritettiin siementää Deen emä Iita parisen vuotta sitten, mutta tamma jäi tyhjäksi. Ori oli ihan hieno, mutta täytyy myöntää, ettei niin häikäisevä. Sen jälkeläiset ovat ehdottomasti itseään parempia, ja niistä olen pitänyt!

Ferro -linjaiset hevoset odotetusta miellyttivät silmää melkein poikkeuksetta, ja jotenkin ne tunnistaa ulkonäöstäkin heti.

Huippua oli myös päästä näkemään läheltä olympia hopeamitalisti kouluratsukko Adelinde Cornelissen ja Jerich Parzival! Parzival on kyllä upea ja kaikki ne liikkeet näyttivät ärsyttävän helpoilta! Heistä löytyy myös videota vaikka millä mitalla ;)

Jerich Parzival ja Adelinde Cornelissen

Huomenna vielä toinen päivä KWPN oripäiviä, joka on myös koko tapahtuman päätöspäivä, jolloin nähdään myös hyppyoreja. Harmittaa näin jälkikäteen, että ei ymmärretty mennä myös torstaina katsomaan, jolloin olisi päässyt seuraamaan enemmän esteoreja lähemmin, mutta ensi kerralla sitten viisaampana ja nautin kyllä suunnattomasti näiden kouluoriidenkin seuraamista, vaikka esteratsastaja olenkin!
Huomenna sitten lisää materiaalia vähän paremmalla energialla, kuin nyt - toinen silmä on jo ihan kiinni ja aamulla pitää jaksaa herätä aikaisin ja lähteä taas suuntaamaan showalueelle.

10 kommenttia:

 1. Jee näitä lomapostauksia on niin viihdyttävää lukea! :-) Esteoreja odotellessa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulossa! Paitsi vain kolmevuotiasta satoa!

   Poista
 2. Oi toi Desperados on upean näkönen!! Kunpa olis joku tamma nyt heti, kun tota omaa ei uskalla enää astutta... Kuola valuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups, kirjoitin nimen kiireessä väärin siis kyseessä Desperado ilman S:ää ;D Mutta se(kin) oli upea!

   Poista
 3. KWPN <3 Ja Parzival! Huhhuh, pieni kateus nostaa päätään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä huipputapahtuma, suosittelen jokaisen käymään edes kerran elämässä!

   Poista
 4. Vau, vau, vau. Kiitos raportista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paremmin lisää sitten vielä myöhemmin ;)

   Poista
 5. Apua kun iski kateellisuus! :D Upeita eläimiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et arvaa mikä kateellisuus itsellä oli, kun tajuaa että jollain on vaan heittää huutokaupassa 100 000€ saadakseen yhden noista, plaah :P

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot