keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta

Ärsyttää ja paljon. Poni ryhtyi sitten epäpuhtaaksi Ypäjälle päästyämme eikä näin ollen läpäissyt ell tarkastusta, ei vaikka otettiin uusinta tarkastus tänä aamuna.
Tätä tämä on ja niinkuin totesin pari postausta sitten, kun innokkaana kisakalenteria suunnittelin, että tuskin koskaan näissä hevosjutuissa sujuu asiat suunnitelmien mukaan. Ja niin ei eilenkään, ja tänään päivällä poni saapui takaisin kotiin, omistajat lähti tuulettamaan mieliään mökille toiselle puolelle Suomea ja itse menen nyt nukkumaan pois tätä vi**tusta.
Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä - ai että vihaan tuotakin lausetta. Paremmalla fiiliksellä sitten enemmän tapahtumista. Tältä erää kiitos hei...

25 kommenttia:

 1. EI OO TODELLISTA!!! Mikä kurjuus! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta, mutta ehkä ne onnistumiset taas tulevaisuudessa tuntuu entistä makeammilta... Kyllä vaan olis ollu niin hienoa päästä näyttää kuinka hyvä tämä poni on, mutta elämä on :)

   Poista
 2. No voi hitto!! :(( Luinkin tuosta Miljan Facebookista, että voikin käydä noin huono tuuri..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta pääasia on että ponin haaveri ei ole kovin vakava!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niinpä, mutta pettymykset kuuluvat osana tätäkin hommaa. Nyt vaan nenä kohti uusia tavoitteita :)

   Poista
 4. Yleensä epäpuhtaudelle on joku syy, ei ne vaan rupe epäpuhtaiksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinäpä viisauden ilmoille heitit :)

   Poista
  2. no kirjoittajan teksti oli vähän hevostä syyttävä

   Poista
 5. harmin paikka :(
  vaikka nyt ei ehkä kauheesti helpota, onneksi tämä ei ollut ainut kerta kun voi yrittää kantakirjausta ja saatte sen vielä parempana seuraavana vuonna näytille :)
  Teillä onneks on mahdollisuus vielä, meillä jouduttiin pakosta ruunaamaan poika vuos ennenkun oli tarkotus viedä näytille..

  Mutta toivottavasti teillä menee vuosi hyvin ja saatte kisoja alle ja pääsette näyttämään mihin tosta ponista on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei me lopullisesti masennuttu, ja olihan kaikki valmistelut menneetkin ihan super hyvin muuten! Ja onneksi voi vaan miettiä, kuinka hieno tämä poni on! Hetken pettymyksen jälkeen olikin jo mielessä kaikenlaisia tulevaisuuden suunnitelmia, että vaikka ne suunnitelmat ei tunnu koskaan toteutuvan ihan täysin, niin jatketaan silti suunnittelua ja katse kohti tulevia haasteita :) kiitos kivasta kommentistasi!

   Poista
  2. Varmasti osaa pienen sulattelun jälkeen nähdä kaikki hyvät asiat mitä tästä seurasi, mutta varmasti vit***aa jonkin aikaa paljon.
   mutta semmoista tämä hevosharrastus ikävä kyllä on..

   Ja tsemppiä kauheasti jatkossa teille ja ponin omistajalle, hyviä suoritus poni oreja ei ole liikaa suomessa jolla on niin hyvä luonne kun tuolla ponilla!
   Mukava seurata jonkun muun matkaa kantakirjaukseen ja siitä eteenpäin kun omamme ei koskaan päässyt noin pitkälle :)

   Poista
 6. Voi ei!! Aargh, ihan uskomattoman huono mäihä. :( Komppaan edellistä anonyymiä, kyllä tulevaisuus varmasti tuo tullessaan lisää mahdollisuuksia saada poni näytille. Eikä se treenaaminen missään nimessä hukkaan ole mennyt (vaikka en usko että niin ajattelisitkaan), vaan tästä on hyvä jatkaa. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa juuri tänään keskusteltiinkin kotimatkalla, että oli tämä valmistelu itsessään antoisaa ja treeni ei missään nimessä mennyt hukkaan, poni on tällä hetkellä huippu kunnossa ikäisekseen ja mikä parasta: se on vaan niin super hieno ja lupaava poni, jota on ollut ilo työstää :) nyt vaan ponille kevyempi jakso, haavereiden kuntoutusta ja ehkä tosiaan vuoden päästä uudella yrityksellä! Kiitos tsempeistä!

   Poista
 7. Nooouuu! Odotin niin näkeväni pounin lauantaina palkitsemisrivistössä. Buu!


  Onneksi vitutukseen ei vielä ole kukaan kuollut, vaikka PALJON varmaan nyppiikin. Tsempit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niin mekin salaa sitä toivottiin :D ja ketutus kuuluu asiaan, eihän tämä muuten olisi ollut tärkeä asia meille jos tällainen ei tuntuisi missään. Kiitos tsempeistä! :)

   Poista
 8. Höh kurjuus, että voi sattua noin paska mäihä! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Noh, mutta tästä taas jatketaan eteenpäin!

   Poista
 9. Eikä, ei oo todellista! Tää on just niin tätä... No toivottavasti ei oo pahat krempat ja saisitte kuitenkin kisanäyttöjö tänä vuonna. Ja ensi vuonna sitten poni ihan överimageeseen kuntoon ja uusi yritys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ainakaan näillä näkymin ole mikään paha haaveri, vaan hokin polkeemaa, joka sitten vähän ärtynyt. Mutta tietenkin kaikista näiden kuukausien päivistä se ep päivä sattui tälle viikolle. Mutta, tosiaan onneksi poni kuitenkin kunnossa eikä mitään vakavempaa :) Ensi vuonna sitten ja tänäkin vuonna vielä on tulossa kissanristiäisiä, että nyt vaan katse niihin!

   Poista
 10. No voihan ny hevon pehva! Ihan harmittaa teidän puolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tää on tätä! Ei auta, kuin suunnata katse tulevaan :)

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot