sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Deen kisat lauantaina 23. maaliskuuta

Eilen Dee oli hypännyt paikallisissa kansallisissa nuorten hevosten luokissa 1m radan. Oli ollut muuten ihan ok, mutta yksi kielto. Silti sijoitus seitsämäs. Ratsastaja sanoi olleensa kuitenkin ihan tyytyväinen muuten rataan, mutta en ole itse nähnyt vielä videota radasta, että siitähän sen sitten näkee mistä kielto johtui.

Deen kanssa on ollut vähän se ongelmana, että siitä on tullut niin kauhean itsevarma ajoittain, että se oikeasti alkaa tekemään ihan omia päätöksiä ennen estettä ja tulee kuuroksi ratsastajalle, jolloin tullaan huonoihin paikkoihin. Sen kanssa yritetäänkin hioa nyt sitä ratsastettavuutta ja kuuliaisuutta esteiden välillä. Hyppykyvystä ei ole kiinni nousu seuraavaksi 1.10m luokkiin, mutta tosiaan ratsastettavuutta esteiden välillä pitää saada paremmaksi ennen niihin siirtymistä. Tiedän niin tunteen tuon hevosen selässä, kun se ei meinaa pysyä nahoissaan, kun ollaan esteradalla!
Kuumuus ja innokkuus tämän hevosen kohdalla on oiva esimerkki siitä, että nuo ominaisuudet ovat toisaalta vahvuus, mutta toisaalta heikkous. Varmaan ajan mittaa, kun jaksaa johdonmukaisesti viedä sitä eteenpäin ja tarkasti treenata, sekä etenkin kun hevoselle tulee lisää kokemusta radoilta, niin se alkaa malttaa ja kuunnella.

Videota saan tuosta radasta varmaan huomenna, joten siihen asti täytyy odotella ja malttaa itsekin.En tiedä, kuinka monta enää kiinnostaa nähdä videokoostetta meidän Hollannin reissusta? En ole sitä kerennyt oripäiviin panostamisen, työn ja koulun ohella edes ajatella, mutta nyt olisi aikaa väsäillä... ärsyttää, kun ei siellä paikanpäällä sitten kuitenkaan sitä videomateriaalia älynnyt ottaa tarpeeksi, mutta eiköhän jonkun kivan kokonaisuuden saa noistakin matskuista aikaiseksi, jossa tosin on klippejä myös jo julkaistuista videoista. Sellainen on nyt jokatapauksessa tulossa, kunhan saan koneella ladattua videoita toiseen muotoon, että niitä edes pääsee leikkailtua. Seuraavalta reissulta tuskin tulee juurikaan matskua, koska lähden reissuun tällä kertaa yksin.

Laitetaan tuleva videokooste tulemaan vaikka reilun 200 rekisteröityneen lukijan rajapyykin ylityksen kunniaksi! Ihan älytöntä, että näitä juttuja lukee niin moni - välillä ihan pelottaa o.O hehheh... eikun, tervetuloa kaikille uusillekin lukijoille! Videokooste saattaa olla hyvällä tuurilla tänään valmis, mutta jos sen tekeminen on niin työlästä kuin nyt näyttää olevan (kone ei suostu yhteistyöhön), niin sitten se tulee seuraavan viikon sisällä, jossain vaiheessa :)

6 kommenttia:

 1. Väsää vaan se videokooste jos aikaa ja mielenkiintoa on, kyllä sille katsojia löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritetään, saattaa tulla kyllä äärettömän tylsä :D

   Poista
 2. Juu, totta kai laitat videokoosteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan minkälaisen saan aikaiseksi, alku ei ainakaan lupaavalta näytä...

   Poista
 3. Jee videokooste! Ja paras myös laittaa se puhelimella nähtäväksi!;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo laitan ja tottakai myös niin et säkin näät siellä! :D Ei nyt kannata mitään mestariteosta odotella...

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot