perjantai 22. maaliskuuta 2013

Uutta ilmettä ja uusia tuulia

Nyt on märehditty ja murehdittu riittävästi tämän viikon mönkään menoa, ja vaikka olimmekin jo Ypäjältä lähtiessä vallan hyvillä mielin suunnittelemassa tulevaa, oli selvää, että kotona sitten vielä harmittelin tapahtunutta oripäivien osalta. Ärsytti ja ärsyttää edelleen, mutta kaikki meni miten meni ja eikä sille voi yhtään mitään. Emme olisi tehneet valmisteluissa mitään toisin ja poni oli hyvin valmisteltu viikon koitoksiin, ettei yhtään olisi tarvinnut hävetä siellä ammattilaisten seassa. Tuuri oli vain huono nyt tältä osin ja Milja kirjoittikin blogissaan vielä aika hyvin ja selkeästi epäpuhtauden syyn - tekstiin pääset tästä!
Poni selkeästi viimeisten viikkojen aikana on puhjennut kukkaan ja väläytti poni sellaisiakin kykyjä, joita ei kyllä alunalkaen uskallettu edes odottaa... sopii mietiskellä, mitä tästä oripojasta tulevaisuudessa lisää kuoriutuukaan!

Kiitos kaikille kivoille tyypeille, jotka mm. täällä blogissa on elänyt taas hengessä mukana ja kaikkien tsempit paransi mieltä ehdottomasti :)
Ja joku anonyymi jo huolestui, että syytän ponia tapahtuneesta, mutta haluan vielä selventää, että en missään nimessä enkä ylipäätään ikinä eläintä syytä tällaisista asioista. Ja se, että harmitukseni varmasti paistoi läpi infotessani viimeksi lyhyesti kuinka meidän kävi, on mielestäni inhimillistä ja oikeutettuakin, eikä sitä taas tarvitse lukea rivien välistä. Ja ei huolta, poni ei kuulemani mukaan lue blogiani, joten se tuskin on loukkaantunut sanavalinnoistani - ja sitäpaitsi se on MIES, ja miehet ovat yleisesti tunnettuja mustavalkoisesta ajattelusta, eivätkä he naisten tapaan analysoi tuhannella eri variaatiolla yhden lauseen merkitystä ;D heh heh...


 Nyt sitten katseet kohti eteenpäin. Poni saa vähän helpompaa jaksoa tähän väliin ja saa rauhassa parannella ärtynyttä haavaansa. Sillä maastoillaan rauhallisia kävelylenkkejä sekä pidetään rauhallisessa ja rennossa liikkeessä. Sitten kun alkaa taas tuntua siltä, että tällaista hiljaiseloa on ollut riittävästi, otetaan varmaankin taas kuvioihin hyppäämiset ja muita hiomisia tulevia kesän ja syksyn koitoksia varten. Ihanaa jatkaa tätä projektia! Olen korviani myöten ihastunut tähän poniin!

Kiitos Miljalle, että saan olla osana tämän hienon ponin eteenpäin viemistä, tämä on antanut koko talven enemmän iloa, kuin uskalsin odottaa :)

Blogi sai uutta keväisempää ulkomuotoa. Täytyy sanoa, että oma mieltymykseni "yksinkertainen on kaunista" ei tänään toteutunut, ja sitä entistä sinistä ulkoasua tulee varmaan aika nopeasti ikävä :) Mutta pakko sitä on välillä vähän raikastaa ja uudistaa ulkomuotoa. Saa antaa mielipiteitä siis ulkoasusta!

Vaikkei vielä huhtikuu ole vaihtunutkaan, aloin jo odottamaan Deen näkemistä. Sitä alkaa olemaan ihan hirmuinen ikävä taas, ja ehkäpä tässä lähipäivinä pääsen taas enemmän senkin kuulumisia päivittelemään.


12 kommenttia:

 1. kiva kun zorrokin on bannerissa! tiellesi on sattunut erityisen komeita eläimiä, ei voi muuta sanoa. deetä ja zetaa voisi niin sanotusti vaikka syödä lusikalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän Zorrokin piti banneriin päästä! :) Pidän komeista eläimistä :D ja kyllä hyvä tuuri käynyt ja saa olla iloinen, kun saa harrastaa näin hienoilla hevosilla ja poneilla.

   Poista
 2. Tosi hieno ja siisti ulkoasu, tykkään! Tästä on hyvä jatkaa, mielenkiinnolla seurailen tapahtumia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löytyy tykkäyksiä! Itsekin alan tähän pikkuhiljaa tottumaan! :)

   Poista
 3. Tosi kiva ja raikas ulkoasu. Jotenkin niin samanlainen, mutta kuitenkin niin erilainen kuin edellinen!

  http://pirinransu.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halusinkin säilyttää samoja juttuja mitä edellisessä oli, koska pidin siitä niin paljon :) Kiitos!

   Poista
 4. Tosi hyvä ulkoasu ja hieno banneri!

  VastaaPoista
 5. Harmillinen tuuri kävi teidän kohdallenne tällä kertaa, mutta näitähän sattuu ja siitä ei ainakaan itseään kannata syyttää, olette tehneet hienon työn ponin kanssa. Tsemppiä kesään ja tuleviin koitoksiin! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näitä sattuu :) Ja ponin kanssa on vielä kivaa tehdä. Ehkä suurin syy siihen, että se on ollut antoisaa on ollut paitsi että poni on lahjakas, mutta koko tiimi on toiminut niin hienosti yhteen hiileen! Kiitos ja samoin sulle ja Strenialle! :)

   Poista
 6. vastaatko sähköpostissa sinun ammattia koskeviin kysymyksiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis koskien hevoshierontoja? Kyllä niitä ja muitakin yhteydenottoja voi laittaa sähköpostiin :)

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot