keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Deellä ekat ulkokisat takana!

Aika huippua, meillä ei vielä kuukauteen varmaan päästä ulos kisaamaan, mutta Dee on päässyt jo aloittamaan tämän kauden ensimmäiset kisat ulkokentällä ja ilmeisen hyvin oli mennyt, taas kerran! Enempää lisäinfoa en nyt ole saanut yksityiskohdista, ja videokin tulee minulle nähtäväksi, kunhan kerkeävät sitä latailemaan, mutta sitä odotellessa sitten :)
Toistan varmasti itseäni, mutta olen niin niin niiiin tyytyväinen Deehen ja sen kehitykseen ja ylipäätään tyytyväinen kaikkiin päätöksiin mitä olen tehnyt siitä lähtien, kun hevosen ulkomaille treeniin lähetin. Siitä on pidetty hirmuisen hyvää huolta ja se on saanut paljon arvokasta ratakokemusta, sekä siedätystä erilaisista erikoisemmista esteistä ja myös sen kuntotaso on varmasti aika hyvällä mallilla.
En nyt haluaisi mitään paineita itselleni asettaa, mutta pakko se on todeta, että seuraavan kauden haasteet ja niistä selviytyminen on oikeastaan minusta itsestäni kiinni, hevonen on enemmän kuin valmis kaikkeen eteen tulevaan. Odotan, kun kuuta nousevaa, että pääsen kokeilemaan Deetä muutaman viikon kuluttua ja pääsen myös starttaamaan sillä kokeeksi parit kisatkin. Odotan myös innolla valmennuksia joihin reissun aikana pääsen osallistumaan, opin taas asioita enemmän muutamassa päivässä, kuin mitä monen vuoden aikana yhteensä.

Deelle löydettiin myös uusi koti, sitten kun se palaa takaisin Suomeen :) Aivan uskomattomalla tuurilla löydettiin puskaradion kautta vapaa paikka lyhyen ajomatkan päästä meidän kotoa, eli tulevaisuudessa tallimatkoihin ei tarvitse enää varata tunteja, vaan matkaan kuluu jatkossa per suunta se 15-20min. Paikka vaikutti muutenkin todella asialliselle, rauhalliselle ja siistille, jossa oli puitteet ihan mukavat, iso kenttä ja maastojakin mukavasti. Pidän isona plussana sitä, että tallilta löytyy jatkossakin teollisuuspyykinpesukone ja kuivatushuone, jotta kaikki loimet ja muut tekstiilit saa pidettyä puhtaina helposti. Tallilta siis löytyi kaikki, maneesia lukuunottamatta - jota me emme nyt muutenkaan kesäaikaan tarvitse eli ihan luksusta. Uskon, että me Deen kanssa tulemme viihtymään :)


Deen ulkokisoista laittelen videota heti, kun se vain mahdollista on! Siihen asti heippodei :)

12 kommenttia:

 1. Ihanaa! :) ja onnea uudesta kotitallista! :)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti se talli on kiva ja asiallinen paikka :) Hyvät paikat tuntuvat olevan kiven alla.

  Olen täällä hengessä mukana ja odottelen videota innolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! Ainakin oon kuullut vaan hyvää, joten kai sitä uskaltaa odottaa asiallista paikkaa :)

   Poista
 3. Kävipä tuuri tallipaikan kanssa! Kyllä on meiningissä eroja kun siirrytään tänne kehä kolmosen ulkopuolelle - itse ajaisin tallille ihan maksimissaan 45 minuuttia, ja silloinkin varmaan ketuttaisi aina se ajan ja bensan kuluminen :D Noh, aina ei ole varaa valita ja toisaalta pääasia on, että hevonen tulee hoidettua ja viihtyy kodissaan - kuten myös omistaja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa en enää itse ajaisi edes sitä 45 minuuttia. Se on kuitenkin yhteensä vuorokaudessa 1½ tuntia pelkkää auton ratin takana istumista, ja se on paljon 8h työpäivän + työmatkat sekä 2-3h tallilla vietetyn ajan päälle :) Joo aina ei ole tosiaan vara valita ja joskus joutuu tyytymään siihen mitä saa, etenkin pääkaupunkiseudulla, jossa paikoista usein tuntuu olevan kovakin kilpailu. Nyt kävi kuitenkin tuuri :)

   Poista
 4. Hyvä mäihä tallipaikan sijainnin suhteen! T. Heidi (oon puhelimella ja siitä syystä en pysty nyt käyttämään omaa profiilia.)

  VastaaPoista
 5. Kiva taas lukea Deen kuulumisia ja onnea hyvän tallipaikan löytymisestä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Deestä tulee tämän kuukauden aikana ja jatkossa taas enemmän kuulumisia myös, kun pääsen näkemään sitä sekä aletaan kohta palaamaan normaaliin arkeen jne :)

   Poista
 6. "Deelle löydettiin myös uusi koti, sitten kun se palaa takaisin Suomeen :)" lause meinasin saada minut pyörtymään - luulin, että olen sivuuttanut jotain todella oleellista ja että olet myynyt/myymässä Deetä pois :D Huhhahheijaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, ei sentään! :D Jos vaan mahdollista, niin Dee pysyy mulla sen elämän loppuun asti :)

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot