keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Kevään ekat pikkuvarsat nähty ja Deen kisavideo

Tänään oli taas ponipäivä, kun käytiin katsomassa welsh -kasvattajalla syntyneitä varsoja ja Sami -ponin veljeä Eemeliä. Varsoja oli kolme, yksi syntynyt muistaakseni viikko (kaksi?) takaperin, yksi kolme päivää sitten ja kaikista pienin oli syntynyt viime yönä ja oli alle vuorokauden ikäinen ihanuus! :) Ihmettelen vain miksi menen aina itseäni kiusaamaan ja katselemaan keväisin varsoja, nyt on taas niin pinnassa ajatus omasta uudesta varsasta, että nään varmasti untakin siitä ensi yönä... :)
Alla vähän kuvasatoa päivästä, vaikka sateen alkaessa en sitten ulkona ehtinyt enempää näpsiä, kun oli pakko laittaa kamera suojaan.


 Viime sunnuntaina kävin Zorro -ponin kanssa vähän maastoilemassa ja viimeisiä peltohankitreenejä tekemään. Maastossa oli hyvän näköinen suora, jossa päästeltiin sitten oikein olan takaa ja poni oli niin paineissaan, että pukitti (!!!) kaksi kertaa kunnon köyrypukkia :D Pikkaisen on tällä kaverilla nyt tauon/kevyemmän jakson jäljiltä enemmän energiaa. Nyt täytyy palautella sitä pikkuhiljaa treeniin, ja tällä viikolla uudestaan, ehkä jos tarha on ok, niin tehdään jotain ihan töitäkin... Myös hyppyvalmennuksiin täytyisi soitella aikaa. Let's see :)

Ponin kanssa viime sunnuntaina. Pikkaisenko lumet sulaa nyt nopeaa pois, enää ei ole tuollaista määrää lunta!

 
 En niistä kuun alussa olleista kisoista, joissa Dee oli sijoittunut puhtaalla radalla neljänneksi, ole saanut videota, mutta sain videon nyt viime sunnuntailta Deen toisista ulkokisoista, joka sekin on nolla. Edelleen painitaan samojen asioiden parissa, että esteradalla hevonen ei kuuntele riittävästi ratsastajaa ja tekee liikaa omia ratkaisuja eikä välillä vastaa pidätteisiin. Nyt Deen ruokaa sitten vähän muutellaan. Ensi viikolla olenkin jo itse loppu viikosta oman hepan selässä :) En malta odottaa!


14 kommenttia:

 1. Söpöjä varsoja ja jälleen kerran hieno D! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, varsat oli kyllä niiiiiiiiin ihania! <3 Meinasin purra kielen vahingossa rikki, kun ärsytti niin paljon, kun ne oli niin ylisuloisia. Ja Dexteri kiittää :)

   Poista
 2. ihania kuvia <3 tuli itellä hirvee hinku kisaamaan kun katto ton videon.....:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa vaan miten paljon itselläni on hinkua, ja etenkin oman hevosen selkään! :)

   Poista
 3. Voi luoja, miten suloisia varsuleita! <3
  Dee taas niin hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ja ne tuoksuu kans ihanille <3 :) Dee kiittelee!

   Poista
 4. Voi ei, kuinka ihania varsuleita!! :P Varsulikuume iskee, tosiaan.

  http://pirinransu.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, varsakuume on paha tauti, ja siihen on vain yksi lääke ;)

   Poista
 5. Haha tuo viimeinen este mutta hyvin pomppaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mä naureskelin samaa! :D Kiemurtelee kiemurtelee!

   Poista
 6. Minkä kokoinen toi rata videolla oli? :)

  VastaaPoista
 7. Hienosti tuli puhdas rata, vaikka pari kertaa säikähdin, että kieltää kun lähestyminen kiemurteli. Ehkä Dee onkin käärme! :)

  VastaaPoista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot