maanantai 20. toukokuuta 2013

Dee pääsi tänään jo tarhailemaan!

Pienet ne on ilot minullakin ja varmaan näitä kuviakin alkaa olemaan kyllästymiseen asti. Mutta tällä hetkellä meillä on tällainen meininki ja tänään onkin vuorossa tarhamöllötyskuvia :D
Dee tuntui iloiselta päästessään itsenäisesti ulkoilemaan ja vähän innostui riehumaankin - onneksi kuitenkin aika hallitusti, nyt ei toivota lisää haavereita...


 
Nyt kun huppua ei tarvita enää silmän suojaksi, niin tarhailemaankin pääsi. Huomenna sitten selästä käsin kävelemään, kivaa :)

Yritän saada Hollanti -reissusta tekstin valmiiksi, ja todennäköisesti se tulee olemaan ilman kisavideoita harmillisesti, kun en ole vieläkään niitä videoita saanut, enkä enää jaksa niitä kyseläkään. Lisätään ne sitten mukaan, mikäli ne joskus satun saamaan.

10 kommenttia:

 1. Jee! Ja hei ihana mäkinen tarha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Kivaa, että ei oo pelkkää tasasta neliötä vaan tarhassa on selkeästi jotain "tekemistä", Dee oli heti kiipeilemässä siellä :)

   Poista
 2. Koskan ei ole liikaa kuvia eli ei pelkoa kyllästymisestä!. Ihana nähdä Dee ulkona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla, niin viitsii jatkossakin laitella vähän "turhemmistakin" päivistä kuvia :)

   Poista
 3. Tuo Deen uusi koti näyttää kyllä niin kodikkaalle ja idyyliselle paikalle, ainakin näin kuvien perustellaa, että oikein kateeksi käy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä tuo talli kyllä on! Muutenkin vaikuttaa olevan hirveän rauhallista ja leppoisaa, jokainen tekee sekä harrastaa omia touhuja ja antaa muille tilaa, hevoset ovat levollisen ja hyvän tuulisen oloisia. Talli ja alueet ovat toimivat, siistit ja hyvin hoidetut. Ennenkaikkea hevosten hyvinvointi ja viihtyvyys on etusijalla. Tullut kyllä näin lyhyessä ajassa koko paikasta erityisen hyvä fiilis :)

   Poista
 4. ihana touhutarha! :)
  tuollaisessahan ne hevosetki oppii tarkemmiksi kun ei pönötä muutamaa tuntia karsinan kokoisessa tiptop-tarhassa tylsiä maisemia tuijottamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tuolla on kaikenlaista puunrunkoa, ja mäen nyppylää sen tasaisen pohjan lisäksi, ja tarhojen pohjat ovat kuivat (hiekkapohjaiset) ja ne pidetään puhtaina. Dee touhukkaana hevosena kaipaa juuri tuollaista ympäristöä ettei se rupea keksimään kaikkea muuta hölmöä kuluttaakseen aikaa :) Niin ja se on myös kiva, että puut tuovat tarhoihin varjoa, etteivät joudu paahtavassa auringonpaisteessa seisomaan päivittäin monta tuntia.

   Poista
 5. Ai että son komia !!

  Silmä näyttää jo PALJON paremmalta, ihanaa varmasti päästä elämään jo normaalia arkea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) nooh, pikkuhiljaa toivottavasti päästään arkeen. Toistaiseksi vaikuttaisi vielä siltä, että käytän kaiken ajan tallilla ramppaamiseen, kun tippoja pitää laittaa. Kyllä se silmä ainakin kymmenen kertaa parempi on kuin vajaa viikko sitten!

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot