maanantai 13. toukokuuta 2013

Dee vihdoin matkalla kotiin!

Tänään Dee vihdoin lastattiin autoon, ja se on nyt kotimatkalla ja saapunee ensi keskiviikkona, mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan. En kuitenkaan jaksa toivoa suuria, sillä kaikki Deen kotiin paluun liittyen on mennyt tähän asti aavistuksen mönkään, alkaen siitä, että kuljetus siirtyi rekan ongelmien vuoksi kriittisesti usealla usealla päivällä.
Myös muuta epäonnea on ollut matkassa, sillä Dee on satuttanut silmänsä johonkin sillä välin, kun se on ollut pari tuntia tarhassa viime viikolla eräänä päivänä. En tiedä tarkalleen miltä silmä näyttää, mutta kuulemma on päivä päivältä ollut parempi, sen on eläinlääkäri tarkastanut, ja se ei ole sokeutunut, mutta alkuun silmä oli ollut ilmeisesti pahan näköinen. Nyt siihen sitten levitellään jotain lääkesalvaa päivittäin.
Kukaan ei osaa sanoa mihin silmä olisi voinut tarhassa osua, koska niissä tarhoissa ei ole oikeasti mitään, mihin se selkeästi olisi voinut satuttaa itsensä, mutta tapaturma-altishan tuo hevonen on aina vähän ollut, joten en ole yhtään yllättynyt. Tai sitten sitä on ampiainen pistänyt silmään, ken tietää.

Ensi viikonlopun kisat ovat vieläkin avoinna, mennäänkö vaiko ei, vaikka alan olla jo kaikkine ongelmineni ihan kypsä ja valmis perumaan koko viikonlopun. Mutta sen näkee, kun hevonen pääsee kotiin ja pyydän täällä eläinlääkärin vielä tarkistamaan silmän. Hollannin päästä eivät osanneet arvioida, pitääkö kisoihin meno nyt perua kokonaan vai ei, käskettiin vain seurata tilannetta, ratsastaa kotona ja tehdä päätös sitten sen perusteella miltä näyttää. Huoh... kyllä harmittaa. Mutta pääasia, että hevonen on kuitenkin paranemaan päin eikä mitään vakavempaa sitten lopulta sattunut, vaikka hetken jo olen ehtinyt tässä viime päivinä panikoida. Yhdet kisat sinne tänne, kunhan hevonen paranee ennalleen, eikä tällaisesta jää vaan mitään vaivaa loppu elämäksi.


8 kommenttia:

 1. Voi ei..! No mutta toivotaan että silmä on ratsastuskunnossa. Alkoi naurattaa tuo ampiaisenpisto silmään... Se olis jo niin huonoa tuuria, ettei todellista! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä viitsi, hehheh, se nyt vain on ainut syy, joka selittäisi, mitä on käynyt :D Ja Deellä on kyllä niin huono tuuri tällaisten tapaturmien kanssa, että en yhtään ihmettelisi vaikka se olisi vain nautiskellut auringonpaisteesta, ja samanaikaisesti öttiäinen on peruuttanut sen silmään ja pistänyt...

   Poista
 2. Ihanaa, että saat Deen pian kotiin! =)

  VastaaPoista
 3. voi mahoton, toivotaan että tulee ehäjänä kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä mä toivonkin todella paljon, että se selviäisi kuljetuksesta yhtenä kappaleena :D

   Poista
 4. Ihanaa kun Dee tulee kotiin ja saadaan taas päivityksiä teidän yhteisestä arjesta! Niistä on niin ihana lukea ja katsoa kuvia sekä videoita :)

  Kirjoitatko vielä matkastasi ja Deen luona käynnistä? Siitäkin olisi kiva lukea :)
  Toivotaan, että selviätte silmän kanssa pelkällä säikähdyksellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että Deen kanssa arjen touhuista kertovia tekstejä odotellaan :) Itse odotan myös paljon, että pääsen niistä vihdoin kertoilemaan vanhaan tuttuun tapaan!
   Ja kyllä Hollannista on tulossa teksti. Odottelen vain niitä meidän kisavideoita valmentajalta, että voisin julkaista ne samassa tekstissä :)
   Jep, mä kans toivon, että toi silmäjuttu ei oo niin paha mitä pelkään...

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot