keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Uusi ulkoasu :)

Saa antaa mielipiteitä! Itse tykkään enemmän tästä, kuin siitä edellisestä :) Ja jotenkin toi vihreä on vaan niin herkkuväri.

Nyt täytyy kiirehtiä, Deen laiva on ollut myöhässä, joten herra hepolainen rantautuu satamaan vasta näillä minuuteilla! Tunnin sisään minulla on oma rakas heppa kainalossa - ihanaa!


13 kommenttia:

 1. Todella kiva ulkoasu! On kyllä herkullinen vihreä, vaikka yleensä en vihreästä niin tykkääkkään. Tuossa uudessa bannerissakin on kiva tunnelma, tykkään paljon! ^_^

  Ja voi että kun meni nopeasti loppujen lopuksi aika, jos Dee on jo tullut takaisin kotiin! Mahtavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreä on vähän sellainen väri, että se sopii kevääseen ja kesään ja jotenkin aina pakko tunkea sitä vihreetä blogiin tähän aikaa vuodesta :D Kiva, että tykkäät! :)

   Poista
  2. Vihree tosiaan tuo aina mieleen kesän!

   Poista
 2. Tosi raikas ulkoasu, peukut sille ja Deen paluulle! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Piti laittaa uudet tuulet puhaltamaan tänne blogiinkin Deen kotiinpaluun kunniaksi!

   Poista
 3. Hieno ulkoasu ja mahtavaa että Dee tulee takaisin! Tajusin juuri että meidän kakara on saman ikäinen Deen kanssa, kivaa kun nyt pystyy seuraamaan teidän arkea ja edistymistä vähän toisestakin näkökulmasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin, niinpäs nuo onkin! Ja taitavat vielä olla saman lajin edustajiakin :D Totta, vaikka aina olen sun blogia tykännyt lukea, niin tämä tuo kyllä uutta mielenkiintoa :) Toivotavasti törmätään joskus jossain samoissa karkeloissa!

   Poista
 4. Hieno on!! :)
  Taputukset deelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kiitti! :) Ja taputukset menneet perille!

   Poista
 5. Todella ihana ulkoasu! :) Kuinka muuten saat nuo kuvat läpikuultavaksi? Itselläni on Jasc paint shop pro, mutten osaa käyttää sitä kunnolla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mulla on tosi kivikautinen kuvankäsittelyohjelma, Corel Paint Shop Pro Photo X2, ja siinä on clone brush toiminto, josta voin säätää "kloonattavan" kuvan läpinäkyvyyttä. En tiedä tosiaan, minkälainen sun ohjelma on, että onko siinä samalla tavalla...

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot