perjantai 7. kesäkuuta 2013

Ke ja to

Keskiviikkona
Dee pääsi pulikoimaan uudestaan, se oli hirmuisen rohkea toisella uintikerralla ja meni innoissaan heti veteen. Vielä se ei uskaltanut ihan uimaan asti menemään vaan pysyteltiin kahlausosastolla. Tällä kertaa myös itse pysyin kyydissä :)


Torstaina
Tehtiin Deen kanssa pikainen sileän treeni ja lopuksi näytettiin meidän vieraille, jotka oli tulleet meitä katsomaan, pari hyppyä yksittäiselle okserille. Olin erityisen iloinen siitä, että Dee on alkanut ihan tosissaan ymmärtämään laukanvaihdot avusta pyytäen ja tällä kertaa tehtiinkin useita suunnan muutoksia vaihtaen aina laukasta toiseen - välillä takajalat jäljessä, mutta pari ihan puhdastakin vaihtoa tuli. Hieno poika!

Dee rikkoi päivän päätteeksi meidän hienot Dyonin suitset tuhannen päreiksi, se ei siis ole muuttunut miksikään, vaan on edelleen energinen tohelo itsensä... huoh. Otti päähän, ja nyt täytyy ensi hätään käydä ostaa jotkut halpissuitset, koska nyt meillä ei ole suitsia laisinkaan ja sitten vaan täytyy etsiä Dyonilta samanlaiset tilalle pian. Rahan menoa ei voi estää......
6 kommenttia:

 1. Ihania noi uittokuvat! Aaa. Haluan itsekin. :D Kuulin just että G:n uudella tallilla pitäisi olla uittopaikka ratsastusmatkan päässä, jee sitä odotellessa. Miten se D nyt ne suitset onnistui rikkomaan? Voi toista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uittaminen on kyllä niin ihanaa! Jos vaan mahdollisuus mennä niin suosittelen, mukavan virkistävää molemmille, sekä hevoselle että ratsastajalle :D Dee ratsastuksen jälkeen pääsi omasta huolimattomuudesta johtuen hinkuttamaan itseään seinään ja jäi kuolaimesta kiinni, ja siinä rytäkässä sitten (onneksi) nahka otti periksi... :)

   Poista
 2. Hienoja olette! Pääsisipä meilläkin jonnekin uittamaan, vaan mitään lätäkköä ei ole lähellä. :(

  Jos yhtään lohduttaa, niin Parsakin hajotti Dyonin suitset. Taitaa olla suitsissa vikaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsi, uittaminen on kyllä ihan super kuvaa vaikka muuten en niin uimisesta välitäkään! :)

   En tiiä oliko suitsissa vikaa, toisaalta siinä rytäkässä ihan mitkä vaan suitset olisivat hajonneet ja parempi niin, että tavara hajoaa ennemmin kuin hevonen. Parsalle terkkuja! :)

   Poista
 3. Wau! Hienoja kuvia jälleen kerran =)

  VastaaPoista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot