maanantai 17. kesäkuuta 2013

Kysymyksiä kysymyksiä!


 Tajusin tuossa toissa päivänä, että blogiani on avattu sen nelivuotisessa historiassa yli 100 000 kertaa! Suurin nousu (puolet noista avauksista) on tullut ihan viimeisen vuoden aikana, eli aika hurjaa tahtia. En olisi koskaan uskaltanut kuvitella silloin aloittaessani kirjoittamaan, että tällaisia lukijamääriä tämä blogi voisi koskaan kerätä, mutta onhan tässä ehkä kirjoittajanakin pikkuisen kehittynyt ja siinä samalla saanut kehitettyä blogia jatkuvasti lukijaystävällisempään suuntaan. Suuri kiitos kuuluu avopuolisolleni, joka on innostunut kuvaamaan ja videoimaan mun heppatouhuja, ja sitä kautta blogi on saanut kyllä ihan toisenlaista ilmettä hienojen kuvien ansiosta :) On muutenkin tietenkin ihanaa, että voi jakaa näitä asioita ihan livenä jonkun toisen kanssa, vaikkei se toinen aina kaikkea varmaan tajuakaan... mutta selkeää hevosilmän kehitystä on ollut havaittavissa T:llä, ja olisihan se nyt ihme, jos ei mitää tietoa ja näkemystä olisi päähän jäänyt, kun on joutunut valumaan mun perässä esimerkiksi Hollantiin oripäiville ihmettelemään erilaisia nelijalkaisia ja siinä ohessa kuuntelemaan analyysejäni ja mieltymyksiä eri hevosten välillä :D Täytyy kyllä tähän väliin kuitenkin painottaa, että ikinä en ole pakottanut minnekään mukaan, eli ihan omasta tahdostaan ja mielenkiinnosta se tallille tulee, vaikka allerginenkin hevosille vähän meinaa ollakin.

Nyt ajattelin sitten tuon huikean kävijämäärän kunniaksi käynnistää taas kyselyhetken, joita aika usein toivotaan, mutta joita aika harvoin kuitenkaan jaksan toteuttaa.

Eli eikun kysymyksiä satelemaan! :)

Vastaan mielelläni kaikkiin hevosiin liittyviin kysymyksiin ja joihinkin asiallisiin, ei liian henkilökohtaisiin, itseeni liittyviinkin kysymyksiin myös pitäytyen kuitenkin siinä, että en halua omaa yksityiselämääni netissä avata hevosia enempää.

Vastaukset tulevat vielä tämän viikon aikana ennen juhannusta :)
Kiitos kaikille lukijoille ja etenkin niille ahkerille komentoijille!


11 kommenttia:

 1. - Miltä nyt on tuntunut, kun Dee on palaillut kotiin?
  - Viihdyttekö hienosti uudella tallilla?
  - Tuntuuko Dee erilaiselta nyt kun se on ruunattu?
  - Missäs mallissa silmä on? Ja miten sen parantuminen on edennyt?

  - Minkäslaista suunnitelmaa teillä on Zorron kanssa? Kisoja kenties tulossa?

  Ja sitten ihan vaan tähän loppuun taas hatunnosto miekkosellesi! On hienoa, että miehet osallistuu ja haluaa olla mukana menossa! Kuvistakin näkee, että silmää on tullut hevosien suhteen! Sommittelut on todella hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy antaa T:lle tuo palaute :) Olet kyllä oikeassa, että silmä on kehittynyt kuvien ottamisen suhteen!

   Poista
 2. *Koska soot innostunut hevosista, kuinka siis niihin hurahdit?

  *Mikä on tärkeintä hevostelussa?

  *Mitä toivot omalta hevoseltasi?

  *3 hevosrotua jotka on lähimpänä sun syräntä?

  VastaaPoista
 3. Et varmasti ole katunut Deen ostamista, mutta jos joskus ostat toisen hevosen - ostaisitko valmiin, jolla kehittyä itse vai jälleen nuoren?

  Minkälaiselle ihmiselle suosittelisit nuoren hevosen ostoa? :)

  VastaaPoista
 4. Mitkä ovat seuraavat kisat deen kanssa?
  Onko hevosenhierojan helppo löytää töitä tällä hetkellä?
  Oletko käynyt lukion?
  Hierotko paljon tällä hetkellä hevosia?

  VastaaPoista
 5. Mitä orin omistamisessa pitää huomioida? Millaisille ihmisille orin omistaminen sopii? Onko orille helppo löytää sopivaa tarhakaveria? Onko Deellä ollut sen elämän aikana tarhakavereita? Muistin juuri, ettei Dee enää olekaan ori, mutta monta vuotta meni orina.

  Jos sinulla olisi estetamma, jonka haluaisit astuttaa niin mitä oreja saattaisit käyttää jalostukseen, jos saisit valita?

  VastaaPoista
 6. Mistä tollasia ukkoja löytää, jotka on jopa vähän kiinnostunutkin tyttöystävänsä heppaharrastuksesta ja valmiita lähtemään tallille? :D :D En ole vielä löytänyt!

  VastaaPoista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot