tiistai 18. kesäkuuta 2013

Neljän hevosen päivä

Tänään on ratsastettu enemmän kuin normaalisti koskaan - oman Dexterin kanssa tehtiin puomi-/kavalettitreeni ja sen jälkeen vielä Miljalle ja sen koko rautias kolmen kopla läsilauma; mm. uusin tulokas Eemeli on nyt testattu, oli aika syötävän ihana :)

Sen enempää analysoimatta laitan pari kuvaa, jotka näpsäsin ja pari kuvaa musta ja Eemelistä Miljan ottamana. (Paitsi täytyy sanoa, että Ponponi oli tänään ihan super, liikkui hyvin ravissa ja laukassa, sekä teki muutamia todella siistejä hyppyjä yksittäiselle pystylle ja Miro, jolla harvemmin menen oli myös niin positiivinen yllätys, että jäi erityisen hyvä mieli :)

Hieno Eemeli

Ponpon oli tänään niin innokas kuvattava, että halusi erityisesti ihohuokosensa kuvaan ja tuli linssiin kiinni... :)

Nätit silmät :-*

Voisihan sitä tietenkin ymmärtää, että kun istahtaa koulusatulaan, niin niitä jalustinremmejä voi laittaa normaalia pidemmäksi.

Eemelillä on kuulemma ratsastettu n. 20 kertaa, eli hän on vielä aika vauva näissä hommissa. Ja kylläpä nyt täytyy sanoa, kun on kahden cobin selässä istunut, että nämä ponit ovat kyllä niin eri tuntuisia ratsastaa, kuin mitkään muut hevoset!
 
Deen kanssa tosiaan tehtiin puomien ja kavalettien avuin kontrollitreeniä. Ei mennyt ihan putkeen, mutta ei nyt mitään ihan katastrofaalistakaan, ja saatiin joitain asioita korjattua todella hyvin, mm. laukannostoja ja yksittäisi lähestymisiä, siirtymisiä laukan sisällä jne. Siirtymsiet alaspäin ovat vaan tuskaa, etenkin nyt kun sillä meinaa vähän suupielissä tuntua ikävältä, vaikka ne eivät nyt tämän full cheek -kuolaimen kanssa aukea enää enempää ja ihmerasvan avulla ollaan saatu kyllä niitä hoidettua paljon parempaan kuuntoon jo näinkin lyhyessä ajassa.

Tältä näytti työmaa tänään

Oli myös pakko laittaa tällainen este, kun löysen sen tuolta estekamojen seasta :)

Dee valmiina hommiin!

Huomenna enemmän estetreeniä Dumissa. Tämän viikon sunnuntaina Dee pääsee myös starttaamaan ensimmäisen starttinsa Suomessa sitten ulkomaanreissun, eli HeWin järjestämissä aluekisoissa Este-Jussissa!

2 kommenttia:

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot