sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Ponipäivä!

Päivä oli ponien täyteinen siltä osin, että tänään pääsin kahden ponin selkään - iki-ihanan ja tutun Zorro -ponin ja sitten kerran jo aikaisemmin kevät-talvella esteillä kokeilemani Kerma -ponin kyytiin.

Zorron kanssa viileteltiin pellolla ja innostuttiin ylittämään pellon ojia. En enää ylläty mistään tämän ponin kanssa, mutta onhan se nyt aika cool, kun se noin vaan lähtee innolla tuumasta toimeen vaikka mitä sieltä selästä sille ehdottaa :D
Kerma -poni oli entistä villimpi menijä mitä muistinkaan, joten aika selkeästi on jo ehtinyt kultaamaan muistot :D Sen kanssa väännettiin pientä neljän esteen rataa, ja tämä oli ilmeisesti Kerman toinen hyppy kerta sitten viime kokeiluni, niin täytyy sanoa, että aika kivasti se siihen nähden suoritti tehtäviä ja kun alku hötkyilyn jälkeen se malttoi vähän kuunnella ratsastajaa alkoi homma sujumaan ja tuntumaan todella helpolta. Ei tosiaankaan uskoisi, että tämä poni on niin vihreä estetouhuissa, ja aika rohkealtakin se vaikuttaa! :) Ihana poni!


12 kommenttia:

 1. Ihania poneja! <3 Kerma on upea :) Ja Zorro tietty myös ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerma on kyllä hirmuisen sievä ja se myös liikkuu kivasti :) Ja hyppytekniikkakin sillä on ihan mukava näin muutamasta hypystä todettuna! Ponit on kyllä ihania <3

   Poista
 2. paljoa hypääsitte isoimmillaan?

  VastaaPoista
 3. Voi kun ponit on suloisia! Kerma on kaunis kuin karamelli ^_^

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia taas ja niin hienoja on molemmat ponit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja nämä ponit kyllä on hienoja, kiva päästä menemään niillä :)

   Poista
 5. Aivan upeita poneja! Onko Kerma welsh cob?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerma on welsh cob (sektio c)

   Poista
 6. Onko tuolla koulusatulalla hyvä hypätä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä hyppää väliaikaisesti ihan millaisella satulalla tahansa, mutta eihän koulusatula luonnolisestikaan ole se ihanteellisin penkki hyppäämiseen :)

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot