tiistai 30. heinäkuuta 2013

Charles Owen Ayr8 - mistä?

Olen yrittänyt netistä etsiä suomalaisia jälleenmyyjiä löytääkseni uuden kypärän vanhan kovia iskuja kokeneen charles owenini tilalle. Kuten aikaisemmin taisinkin jo mainita, niin haluan jatkaa kyseisen merkin linjalla, ja co:n mallistosta omasta mielestäni erittäin paljon silmään edukseen pistää nahkainen versio co:n Ayr8, jossa siis pitäisi olla myös nuo "raidat"/yksityiskohdat.

Tässä kypärässä nuo raidat/yksityiskohdat kultaisena.

kuva: tackroominc.com

Tässä sellainen versio kaikkine yksityiskohtineen ja väreineen, jollaisen haluaisin.
kuva: ebay.com 

Charlotte Dujardinilla, Deen kouluidolin Valegron ratsastajalla, on juuri sellainen kypärä, jota tässä nyt havitellaan :)
kuva: dressage-news.com 

Vielä ei ole löytynyt suomesta kyseistä kypärää sellaisena, kun sen haluaisin mistään... ainakaan näin googlettamalla ei onnistanut. Olisi tietenkin kiva päästä kokeilemaan kypärää päässä ennen ostoa, mutta jos ei muuta, niin tilaan kypärän ulkomailta vanhan kypärän koon mukaan.

Onko kenelläkään tietoa Suomen jälleenmyyjistä, mieluiten uudenmaan alueella, josta kannattaisi lähteä kyselemään?

11 kommenttia:

 1. Uudenmaan alueelta en tiedä kun en siellä päin asu, mutta itselläni on kyseinen kypärä ilman noita "raitoja" ja ostin sen vuosi sitten Tampereelta Ratsukellarista. Siellä on yleensä todella monipuolinen kypärävalikoima ja kokojakin löytyy. En tiedä onko heillä tällä hetkellä tuota mallia raidoilla, mutta sinne voi soittaa ja kysyä. Luulen, että voivat myös tilata niitä jos ei ole ja satuloita ainakin lähettävät sovitettavaksi eli voithan kysyä jos saisit kypärän postissa sovitettavaksi jos ei Tampereelle ole muuta menoa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta! Täytynee soitella sinne päin ja kysyä. Ja varmaan täytyy ottaa se puhelin käteen, ja soitella muutenkin, kun ratsutarvikelliikeiden nettisivut harvoin kattaa koko valikoimaa!

   Poista
 2. Helsingin Horzessa ainakin myydään co:n kypäriä, en ole varma oliko juuri tuo malli yksi niistä, mutta kannattaa sinnekin soittaa tai käydä katsomassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpäs olikin, täytyy soitella sinnekin päin tai mennä käymään, kun liike ei kovin kaukana meistä ole :) Kiitos vinkistä!

   Poista
 3. Hipposportista saa myös co kypäriä, ja jos ei haluttua mallia hyllystä löydy saa niitä varmasti myös tilattua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hipposportin puoleen aluksi mietinkin kääntyväni, kun viimeksikin suitsitilaus tuli niin nopeasti, että olin tyytyväinen. Jos saisi tuon kypäränkin nopealla aikataululla, niin olisi tosi jees. :)

   Poista
 4. Kannattaa soittaa Hangon Beniteciin. TIlaavat juuri sellaisen kun haluaa! :) Ovat tosin tämän viikon lomalla mutta ensi viikolla taas puikoissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos vinkistä, vielä en ole saanut aikaiseksi soittaa mihinkään, mutta tuonne täytyy yrittää soittaa myös! :)

   Poista
 5. tää sun blogi on tosi kiva! etsin eilen tietoa hevosen liikaluusta ja löysin täältä sun blogista tekstin hevosen anatomiasta vuodelta 2012. sieltä asti luin kaikki postaukset tähän asti ja sun teksti on tosi koukuttavaa! paljon oot deen kanssa kokenut lyhyessä ajassa, tsemppiä jatkoon! taidan jäädä seurailemaan teidän touhuja ja liityn lukijaksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, kiva kuulla, että vanhojakin tekstejä joku kiinnostuu noin lukemaan! :) Deen kanssa kyllä totta on ehditty vaikka mitä kokemaan, toivottavasti on monia vuosia yhdessä vielä jäljelläkin. Tervetuloa lukijaksi! :)

   Poista
 6. Heippa, tiedoksi vain, että Espoon Kauklahdessa sijaitsevasta Kartanon Ratsusta pystyt tilaamaan juuri sellaisen Charles Owen-kypärän kuin haluat! :) Noissa kustomoiduissa kypärissä (kuten esim. Charkotte Dujardinin kypärä) on muutaman viikon toimitusaika, koska ne tosiaan tehdään yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan!

  VastaaPoista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot