lauantai 27. heinäkuuta 2013

Tanssia videolla maikkelin tahtiin

Ensiksi innostuin, sitten menetin hermot windows movie makerin toimintaan, hain sony vegas movie studio -tutustumisversion, löin päätä seinään, melkein jo päätin että en mitään videota edes tee, kun koneet ja laitteet ei halua ruveta yhteistyöhön kanssani + uuden ohjelman opettelu on aina yhtä tuskaa ja epätoivoa. Sitten jostain hain innostuksen uudestaan, kun tajusin miten tuo uusi ohjelma toimii, ja sen sijaan, että olisin käyttänyt koko päivän videoannin, rupesikin lumipallo vyörymään niin musiikin valinnan kanssa, kuin videon leikkausten kanssa.

Tässä on lopputulos! :D Harmittaa, kun ohjelma pätki koko editoinnin ajan, niin näin videon kokonaisuudessaan vasta valmiina ja siinä vaiheessa tajusin, että suurin osa alussa laukkapätkistä oli vahingossa mennyt vähän nopeutetulle alusta, ja onhan siinä muitakin vähän vääriä ajoituksia jne, mutta kun kaksi päivää yhteensä tuota videota kaiken muun ohella on yrittänyt kaikkien latausten lisäksi tehdä, niin eipä enää huvittanut alkaa asioita korjaamaan, kun näin lopputuloksen...Vielä ärsyttävämpää oli huomata nyt, kun youtube vihdoin videon suostui lataamaan, niin videon laatu meni ihan huonoksi.
Haluan muistuttaa, että ei kannata kytätä tuota selässä hyllyvää kuskia (en yleensä ikinä istu esimerkiksi harjoitusravia, niin sen näköistä meno myös on), vaan sen sijaan kiinnittää huomiota siihen, kuinka valovoimaisesti paremmin tuo hevonen on lähtenyt liikkumaan!

Ehkä mun pitää hankkia ihan oikeesti myös meille koulupenkki? :)

10 kommenttia:

 1. Vitsi kun D on alkanut liikkua hienosti! Se on kyllä ihan mielettömän palkitsevaa, kun oma heppa alkaa pelittää/oppii jotain uutta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Etenkin, kun on ollut kaikenlaista epäonnea, niin sitten yhtäkkiä hevonen alkaakin kulkemaan näin hyvin, niin sitä tunnetta ei voi sanoin selittää, sen pitää itse kokea :)

   Poista
 2. Laitoin videon päälle ja poikaystävä tokaisi, että kerrankin joku on osannut valita järkevän musiikin videoonsa. :D

  Ihanan pahaenteinen ja hienosti liikkuva Dee! Hanki se koulusatula. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah :D Joo, nyt oli musat kohdillaan x)
   Joo, Dee vaan halusi näyttää myrskyvaroituksen muutaman vuoden päähän koulutuupparikavereilleen, että mitä täältä vielä saattaa joku päivä lingota! Eikun vaihtamaan tuo ylimääräinen bruno koulupenkkiin ;)

   Poista
 3. Kun kerta sanoit kuskin hyllyminen, niin tokihan jäin sitä katsomaan :D

  Mutta siis, mun oma ope (master-opettaja, tyylituomari+kouluttaja) sanoo, että ei oo niin vaarallista pomppia, kuin puristaa. Puristamisessa estää hevosen, ja varsinkin selän liikkeen joka varsinkin nuorella on hirveän huono juttu. Toiseksi, kun hevonen liikkuu isosti läpi selän, kyllähän se nyt pomputtaa. Dee kun tosiaankin liikkui isosti, hyvin, käytti selkäänsä ja astui kunnolla alleen. Varsinkin jos/kun ei ole paljoa istunut alas, niin onhan se alkuun vaikeaa. Keskivartalotreeniä vaan ;) Koulusatulaa kannatan ehdottomasti, käy ihmeessä näyttämässä tuota liikettä vähän hiekkalaatikossakin! Toki se onnistuu estesatulassakin, mutta koska jalustimen pituus on koulusatulassa erilainen, on painopistekin eri paikassa, joten se istuminenkin helpottuu.

  Tässä videossa näkyy mun mielestä tosi hyvin se selän liike isossa ravissa: http://www.youtube.com/watch?v=PW-MhkwQZjY Istupa siellä sit hiljaa, kauniisti ja hymyillen :D

  Kaikenkaikkiaan: Hieno Dee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietinkin, että sanonko siitä mitään vai en, mutta oli se nyt pakko mainita, ettei kenenkään muun tarvitse, hehheh :D

   Se on totta, liikaa sitä itsekin ajattelee sellaista "takertumista" siihen penkkiin, vaikka Hollannissakin treenattiin tätä ja sain ohjeeksi, että mun pitää pomppia sen hevosen mukana ja löytää se hevosen tahti, eikä yrittää estää sitä omaa pomppimista, sillä silloin hevonen ei pääse rentoutumaan.
   Täytynee tässä taas kerätä luunsa salille ja reenailee tota keskivartaloa, vaikka aika hyvin se tuntuu reenautuvan tuossa itse toiminnassakin huomaamatta :)

   Tuota cobia olenkin ihastellut! Muistuttaa kovasti tätä suomen nuorta cobi -kouluratsua Samia, jolla kaverini Milja menee - siinä on liikettä tosiaan, mihin opetella istumaan!

   Kiitos todella kivasta kommentistasi!

   Poista
 4. Käsittämättömän upea Dee <3

  VastaaPoista
 5. Niinpä :) En malta odottaa, että se saa lisää voimaa ja tulee vielä paremmaksi muutaman vuoden sisään.

  VastaaPoista
 6. Huh huh, jos se on nyt tällanen niin mitäs vuoden parin päästä? Voitte kisata aika kivasti kumpaakin lajia, hitto kun Sissikin esittelis tollasia keskiraveja... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, no niinpä! Sen perus ravi ei vaan vielä jaksa niin kantaa, ja keskiraveissakin tulee tosi paljon vielä tahtirikkoja, ja etenkin huomaa, kun käy jossain muualla ratsastamassa (niinkuin nyt eilen dumissa), että heti "vieraan" paikan jännitys tekee hevosesta jännittyneen ja kiireisen... Kotona nuo nyt on alkanut onnistumaan, että ehkä joku päviä niitä uskaltaisi lähteä yrittämään aitojen sisäänkin :D

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot