perjantai 5. heinäkuuta 2013

Uusi banneri

Monta viikkoa olen aloittanut tekemään uutta banneria ja aina se on epäonnistunut, tai en ollut tyytyväinen lopputulokseen, mutta nyt tuli ihan kiva; blogin värimaailmaan sopiva kesäinen teos :) Mitäs mieltä olette?

Muutoin ei ole mitään sen ihmeellisempää kerrottavaa. Ollaan Deen kanssa maastoiltu nyt joka päivä ja se on tykännyt ihan hirveästi - paitsi, että ötökät saa sen aina loppua kohden ihan raivon partaalle. Se vihaa niitä ylikaiken ja haluaisin vaan steppailla ja suihkia joka suuntaan. Tänään otin vähän ravia ja laukkaa kentälläkin, ja Dee tuntui ihan kivalta ja vastasi yllättävän pehmeästi pidätteisiinkin, kunhan ensiksi taas tehtiin siirtymisiä käynnistä pysähdykseen ja taas liikkeelle. Sitä ei vaan pitäisi koskaan unohtaa, että niillä siirtymisillä saa korjattua monia asioita!

Huomenna olisi tarkoitus lähteä taas maastoilemaan, mutta tälläkertaa vähän pidemmälle uusia reittejä katsomaan. Dee on ollut hirveän pirteä ja energinen, ja tuntuu, että se on ihan entisellään viime viikonloppuisesta ikävästä tapahtuneesta huolimatta.
Olen kyllä hurjan helpottunut ja huojentunut nyt, kun se on noin hyvin toipunut muutamassa päivässä ja parin päivän aikana se on taas pyöristynyt huomattavasti takaisin, eikä näytä niin kuivalta, mitä se vielä sunnuntaina oli.

Maastoilun merkeissä siis jatketaan, ja katsellaan mitä muuta ensi viikolla uskaltaa otta lisään liikuntaohjelmaan!

15 kommenttia:

 1. Onneksi tähän asti ootte selvinny säikähdyksellä ja toivottavasti hyvä onni jatkuu, jotta ähky ei uusiudu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsi, mihinköhän se mun aikaisempi vastaus tästä oli hävinnyt, kun olen sinulle jo yhden kerran kirjoittanut...

   Mutta tosiaan, onni onnettomuudessa, selvittiin tällä kertaa isolla säikähdyksellä!

   Poista
 2. Tosi hieno banneri:) ja paaaaaljonpaljon tsemppiä jatkoon että enää ei tulisi pienintäkään takapakkia!

  VastaaPoista
 3. Hyvä uusi banneri!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa että sä uskalsit toteuttaa haaveesi hevostelusta :) Varmasti palkitsevaa monin tavoin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hevostelu on oman perheen lisäksi ainut elämässä oleva iso haave, joten kyllä siihen uskallan panostaa, vaikka ei aina helppoa tunnu olevankaan :)

   Poista
 5. Nää sun maastokuvat on aina ihan kun jostain sadusta :)
  T.Kirsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos Timon, kun se osaa ottaa tuolaisia. Pitäisikin ottaa uusia maastokuvia, kun on löydetty uusia kauniilla maisemilla varustettuja reittejä :)

   Poista
 6. Ihana banneri! Oot kehittynyt tosi paljon tossa(kin) hommassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Opiskelin tuota mun kuvankäsittelyohjelman käyttöohjeita, niin johan alkoi löytymään uusia mahdollisuuksia bannerienkin tekoon :D

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot