keskiviikko 7. elokuuta 2013

Palauttelua ja lepoa, molemmille :)


Suomen kesä on vaan niin upea! Maanantaina kisapäivien jälkeen Dee sai 1,5h kävelylenkin, ja pari kertaa kyllä hölkkäiltiin raviakin. Dee ei tuntunut kauhean väsyneeltä, mutta se sai silti tiistain kokonaan vapaaksi, koska me lähdettiin mökille yhdeksi yöksi rentoutumaan. Pidempään ei voitu olla, kun pitää taas alkaa vähän virittelemään Deetä tulevaa viikonloppua varten.

Odotan ihan todella innolla Lappeenrannan kisoja! Ja päästään vielä nurmelle pomppaamaan, mikä sopii Deelle vallan mainiosti, sillä se tykkää nurmipohjasta. Toivon myös, että viime viikonloppu herätti hevosta (sekä itseäni) taas vähän enemmän tähän hyppytouhuun ja oltaisiin enemmän kuin valmiita kahden päivän racing -koitoksiin, jotka onkin sitten mitä luultavimmin meidän viimeiset racing -startit tältä vuodelta. Lyhyeksi jäi kausi, mutta niinkuin taisin vuoden alussakin sanoa, että ei uskalla suunnitella mitään, kun ikinä mikään ei mene niin kuin on suunnitellut, ei varsinkaan hevosten kanssa...

 

Deen kanssa maanantaimaastossa :)


Tiistaina Dee sai uudet kengät, ja nyt kaviot näyttää todella hyviltä. Mun pitää viikonloppu varten käydä hommaamassa huomenna hokit ja hokin kiristäjän, että saa ruuvattua hokit kiinni.

Tänään kävin sen vaan nopeasti juoksuttamassa illasta ja aika virtaisalta herra hevonen tuntui ja näytti, parit hepulit sen piti vetää liinan päässä, ja meinasi heittää nurinkin, kun sai hepulin naapuri tarhassa juoksentelevasta hevosesta. Tästä syystä en tykkää meidän tallin pohjalla hypätä kovin isoa, kun kumirouhe lähtee jalkojen alta pois isommissa ponnistuksissa.

Ihan hyvin hevonen myös kaikekseltaan liikkui, näytti irtonaiselta ja letkeältä, vaikken sitä hierontaa kerinnytkään sille tekemään maanantaina. Huomasin myös maanantaina, että se suupielet olivat sunnutaina auenneet, mikä nyt ei toisaalta ollut mikään ihme, kun se veti ja painoi ihan hulluna kädelle. Täytyy kyllä miettiä noita kuolainvaihtoehtoja jatkossa, että millä mennään. Toisaalta tuntuu, ettei tämä ole kuolaimesta kiinni, vaan siitä omasta ratsastuksesta ja siitä, että olen tarkkana, ettei se pääse missään vaiheessa juoksemaan alta, edes verkassa. Sileällä huomenna täytyy jatkaa siirtymisien harjoittelua, ja laitan myös pienet kavaletit ja puomit aktivoimaan lisää. Uskon, että kun jaksetaan harjoitella näitä asioita, niin työ alkaa tuottamaan myös esteradoilla.

Möikkeilyä ja meidän magee väliverkko jossain ihmeen pallopelissä :D

Ilta-aurinko oli aika hieno eilen!

Pojat kalassa

Mun taideteos :D

Nyt täytyy mennä nukkumaan, olen taas aivan finaalissa, vaikka ollaankin vaan otettu rennosti. Migreeni jomottaa mukavasti ohimoa, eikä ruudun toljottaminen todellakaan auta asiaa. Palailen tulevien päivien aikana virittelyjen osalta, katotaan saanko jotain videota meidän harjoitteluista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot