maanantai 30. syyskuuta 2013

Kiireisen täyteinen viikonloppu

Nyt on odotettu viikonloppu takanapäin ja olo on hieman junan alle jäänyt. On tullut ajettua kilometriennätyksiä traileri perässä, sillä lauantaina kävimme Deen ja tallimestarimme sekä hänen hevosensa kanssa starttailemassa Kalliorinteen seurakisoissa, joissa meillä meni todella kivasti ja sitten oli vuorossa the sunnuntai eli Laatuponikilpailu Ruovedellä, jota olemme ponitiimin kanssa odottaneet kuin kuuta nousevaa! Kirjoittelen kaikista tapahtumista vielä erikseen, sillä nyt täytyy vielä tsempata viimeiset voimavarat huomista Iitan kanstakirjausta varten, mutta pieniä ajatuksia ja kuvia laatukisatunnelmista haluan jakaa näin tuoreeltaan ennenkuin pitää jatkaa arkiaskareita :)

Welsh D (cob) S.W. Red Charm ja omistajansa Milja Ranta

Olin todella innoissani päästessäni mukaan koko laatuponitapahtumaan ja aika optimistisin odotuksin odotin minun ja Zorron esiintymistä, vaikka harjoituskerrat olivatkin siihen kahteen ratsasuskertaan jääneet. Myöskin odotin innolla sitä, että nähdään mitä meidän tiimin superliikkuja ponista Eemelistä sanottaisiin, ja kuinka meidän kolmen ponin käy kokonaiskilpailuissa. Koko meidän poniporukka oli todella valmiina kaikkiin koitoksiin, ponit näyttivtä hyvältä!

Ruoveden ratsutalli oli todella upea puitteiltaan, maisemat olivat kauniit etenkin, kun puiden lehdet säihkyivät upeasti syksyn väreissä ja kauniita poneja oli ihan todella ihanaa seurata! Päivä kaikessa pituudessaan meni lopulta todella nopeasti ja tunnelmat vaihtelivat jännittävästä odotuksesta tyytyväisyyteen ja toisinaan suuriin pettymyksiinkin.
Kaikki meidän porukan ponit esiintyivät hyvin ja koko ryhmämme, joka koostui ratsastajista, ponien omistajista ja kasvattajista tsemppasi toinen toisiamme ja tunnelma etenkin sen ansiosta oli todella korkealla. Ihanaa, että sain olla näin mageen porukan mukana!

Kokonainen kertomus tapahtumista ja suorituksistamme tulee tosiaan myöhemmin,sillä odottelen vielä hovikuvaajamme Pekan otoksia Zorron ja minun suorituksestamme kuvittamaan miltä se meno näytti. Sitä ennen saadaan tyytyä oman vaatimattomamman kamerani tuotoksiin päivän fiiliksistä :)
 Zorro Miljan kanssa verryttelmeässä askellajikokeeseen

 Welsh D -tamma  S.W. Dreams Come True

Welsh D -ruuna S.W. Red Charm, eli Eemeli

Ruoveden maisemia


5 -vuotiaiden estevoittaja ja viime vuotinen estechampion Klockas IkarosTämän vuoden este- ja askellajichampion 4 -vuotias WPB-tamma Blackwoods Zahara


Pikku apulaisemme <3

Upea 4 -vuotias Eemeli verryttelee

Nyt kuitenkin kiirehdittävä taas. Kalliorinteen tapahtumista toivonmukaan saan jotain tekstiä aikaiseksi jo tänään tai huomenna, mutta loput tapahtumien tarinat tulevat vasta myöhemmin, sillä nyt jännitetään vielä Deen emän Iitan kantakirjausta huomenna Sipoon Savijärvellä!

4 kommenttia:

 1. minkä niminen tuo voikko welsh a on?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti oikein esitteestä lähteä etsimään, että minkäniminen se voisi olla, kun kuulutukset kuuluivat niin huonosti, että aina jäi kuulematta ponien nimet. Mutta sukupostin kuvien perusteella selvisi, että kyseessä on Moondelight Tawanda. Oli kyllä niin unelma barbei-ponin näköinen, että voi huokaus :)

   Poista
 2. Oi ihana katsella kuvia, rakkaalta "omalta" tallilta, jossa on tultu ratsasteltua monia vuosia jo :) Kärkkäisen Annakin on tuttu naama ja Saara (zahara) oli pärjännyt näköjään hyvin!

  Terveisiä ihanalle Deelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse aina olen mummolaan maalle aina Ruoveden tallia ihastellut auton ikkunan takaa ohi ajaessa, mutta nyt ensimmäistä kertaa pääsin ihan vierailemaan paikassa. Upean näköiset puitteet hienoissa maisemissa on kyllä! Ja Zahara oli kyllä hieno poni! Deelle terveiset toimitettu :)

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot