torstai 31. lokakuuta 2013

Dexterille pyhitetty päivä

Ajattelin, että tämä päivä voisi olla se, kun touhuan Deen kanssa vähän ylimääräistä, sillä se jotenkin on ollut niin vaisun ja äksyn oloinen iltaisin tallilla käydessä, että oikein itseäni harmittaa. Luulen, että osittain tämä johtuu turhautumisesta, pimeällä kentällä pyörimiseen kyllästymisestä ja sitten tietenkin uusista jutuista väsähtäneestä kropasta ja mielestä.

Tänään oli aivan loistava päivä lähteä aamusta jo tallille sen jälkeen, kun olin vienyt T:n työmaalle, kun ei ollut mitään muutakaan ohjelmaa ja sain kerrankin itseni tällaisena päivänä ajoissa ylös! Yöllä on ollut taas pitkästä aikaa pakkasta ja vielä aamullakin kaikki oli ihan kuurassa. Luonto oli aika mielettömän näköinen, kun aamuaurinko kimmelsi jäisissä kasveissa ja maisemassa. Tuli jotenkin niin mukava ja rauhallinen olo, että pakko kirjoitella välillä tällaista hömppääkin tänne blogiin. Kyllä tuolla ilmalla on ainakin itselleni suuri merkitys, millä mielellä sitä päivän kulkee...

Tallille päästyäni hain villaloimen, vaihdoin sen Deen tallitoppiksen tilalle ja lähdettiin talsimaan Dee pelkässä riimussa kahdestaan metsäpoluille ja löydettiin uusia reittejäkin, joita voisi lähteä koluamaan joskus ratsain vähän paremmin ja pidemmälle :) Siistiä!

  
Aamu-uninen Dexteri villapöksyissään aamukävelyllä. Pysähdeltiin välillä ottamaan luonnosta kuvia, tai minä näpsin ja pelleilin kännykän kameran kanssa, kun samaan aikaan Dee löysi herkkuja mm. havuja ja risuja :)
Reilun tunnin lenkkeilyn jälkeen Dee pääsi karsinaansa vielä odottelemaan päiväheiniään ja tarhaan pääsyä, kun itse vielä nopeasti puunasin kaikki meidän kamat siistiksi, sillä alkuillasta mennään vielä Antin valmennukseen hyppäämään :) Dexteri tuntui nauttivan aamukävelystään ihan hirveästi ja se oli todella hyvällä tuulella lenkin jälkeen ja uskon sen innostuvan hyppyjutuistakin tänään myöhemmin.

Tosiaan tänään ei tule juuri muuta tehtyä, kuin "viihdytettyä" tuota vaativaa kaveria... on se kuitenkin sen arvoista :)

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ! Tollaiset talutteluretket voi kyllä olla tosi piristäviä niin hepalle kuin ihmismielellekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo on niin totta, pitäisi vaan useammin järjestää aikaa moiselle!

   Poista
 2. Hei ajattelin ihan mielenkiinnosta kysyä saisiko sulle väsätä banneria kun oon niin ihastunu aina postauksissa oleviin D:n kuviin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä mä aina ilolla otan vastaan banneri-ehdokkaita, kun nuo omat taidot on aina niin rajalliset ja se on tuurista kiinni onnistuvatko ne vai ei :) Kaikista eniten pidän yksinkertaisista ja tyylikkäistä, värimaailma saa kulkea harmaan, sinisen ja ehkä ruskeankin välimaastossa ja bannerin leveys 1100 :)

   Poista
 3. Nyyhkis, ihanaa. Kyllä sitä hyvin tuntemansa hevosen mielialat vain tunnistaa :) Hevosten kanssa on välillä kiva ihan "vain olla" ilman mitään sen kummempia tarkoituksia treenin tai muun suhteen. Teini-ikäisenä sain hoitohevoseksi talliin tulleen uuden, hieman villin ja tammamaisen suokin, ja sen kanssa puuhaillessa meidän välille kehittyi ihan mieletön suhde. Lämmöllä muistelen sitä mammaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja uskon, että tuollaisella yhteisololla, milloin ei ole mitään pakko treenata ja patistaa, on oikeasti todella paljon vaikutuksia siihen myöhempään treeniinkin. Mielentiloja ei pidä vähätellä ja jos on yhtään herkkis heppa, niin tällaiset asiat korostuu entisestää :)

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot