lauantai 16. marraskuuta 2013

Blogiportaali - Hippola


Nyt on aika vähän paljastaa, tai ehkä jo tässä vaiheessa - kun monesta muusta blogista paljastus on suoritettu - selventää tästä Hippolasta, josta alkuviikosta julkistettiin teaser -videokin.

Tällä hetkellä 9 blogin sisältävä blogiportaali Hippola on myös paljon muutakin, sillä se on uudenlainen ja myös mielestäni erittäin tervetullut piristävä hevosmedia Suomen markkinoille, joka jakaa laadukasta hevosiin ja ratsastukseen liittyvää sisältöä.

Portaaliin on valituista blogeista osa on jo julkaistu, oma blogini mukaan ollen ja tällä hetkellä. Muita jo julkistettuja blogeja ovat suomenhevosblogi Suomitäykkärin matkassa, kouluratsastaja Sophia Backlundin blogi, tunnelmallisen ulkoasun ja upeita kuvia sisältävä blogi Puoliverinen Prinssi sekä huiman suosion omaava blogi Voitto kotiin. Vielä neljä blogia on julkaistamatta, ja ne tulevat seuraavien päivine aikana selville Hippolan facebook -sivuilta - jota kannattaa seurata, mikäli haluaa pysyä ajantasalla tulevista jännittävistä tapahtumista. Sen lisäksi Hippola on myös Instagramissa ja Youtubessa.

Hippolan varsinainen sivusto avataan tämän kuun lopussa ja sen yhteydessä varmasti muutkin näkevät vähän enemmän, mitä kaikkea tämä koko projekti pitää sisällään.
Olen aika innoissani tästä koko hommasta, sillä vaikka alkuun pelkäsinkin näin aikaisemmin matalempaa profiilia pitäneenä bloggaajana uutta yleisöä, mutta se yhteistyö ja yhteishenki mitä Hippola tulee sisältämään on enemmän kuin tervetullutta, jota omalta osaltani haluan tukea ja olla osana sitä - yhteishenkeä näissä hevospiireissä ei koskaan ole liian vähän! :)

Olen nyt pian 4 -vuotta blogiani kirjoittanut ja se on aina ollut minulle mukava rentouttava harrastus. Se on auttanut minua kehittymään ratsastajana ihan hirveästi kaikkien treenien analysointien vuoksi, sekä luonut myös uusia kaverisuhteita sekä antanut mahdollisuuksia, joita en olisi ilman tätä bloggausta koskaan saavuttanut.
Uusia tuulia siis jatkossa tulee puhaltamaan Hippolan talliin siirtymisen osalta, mutta muutoin bloggaukseni pysyy samanlaisena mitä se on tähänkin mennessä aina ollut eli kirjoitan pääosin omista treeneistäni oman hevoseni kanssa, sekä muutamien ratsastettavieni harjoittelusta.
Paljon uusia lukijoita blogini onkin jo kerännyt ihan näin vajaan viikon sisään ja 300 lukijan rajapyykki ylitettiin niin huitaisten, etten ehtinyt sitä edes huomaamaan! :D

Kiitos tästä suuresta kiinnostuksesta blogiani kohtaan ja tervetuloa kaikki uudetkin lukijat lukemaan!

6 kommenttia:

 1. "yhteistyö ja yhteishenki mitä Hippola tulee sisältämään on enemmän kuin tervetullutta, jota omalta osaltani haluan tukea ja olla osana sitä - yhteishenkeä näissä hevospiireissä ei koskaan ole liian vähän! :)"

  Mitä ihmettä tämä lausehirviö mahtaa tarkoittaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä siitä tekee lausehirviön ja mitä osaa siitä et ymmärrä?
   Keskustellaan asiasta uudelleen, kun pystyt esittämään asiasi itse paremmin ymmärrettävästi ja ennen kaikkea omalla nimellä - avaan mielelläni ;)

   Poista
  2. Kieltämättä lauserakenne on sellainen, että tuon tarkoitusta piti minunkin miettiä hetken aikaa. Kieliopin mukaan haluat tukea tervetullutta ja olla osana sitä, mutta päättelin sinun tarkoittavan kuitenkin yhteishenkeä. Luulen, että tätä anonyymikin tarkoitti. :)

   Poista
  3. Aijaa, en itse saa sitä mitenkään tarkoittamaan kieliopinkaan muodossa tuota :D Voin toki olla väärässä, mutta ainahan asioita voi tahalteen ajatella tai käsittää väärin. Se on aina bloggaajalle kiva, kun johonkin pariin sanaan tai yhteen lauseeseen tarrataan kiinni, eikä muutoin koko sanoma herätä mitään muuta kommentoinnin aihetta... silloin ainakin itselleni tulee mieleen, että olisikohan neiti anonyyminkin ollut parempi olla kommentoimatta ollenkaan, jos ei muuta sanottavaa löydy... :D Mene ja tiedä näitä ihmisten ajatusten juoksuja...

   Poista
  4. Se lieneekin sitten asia erikseen.

   Musta tämä Hippola ainakin on varsin kiinnostava juttu ja odotan innolla loppujen blogien julkistamista ja sivustoa muutenkin. :)

   Poista
 2. Tosi hyviä blogeja mukana! :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot