perjantai 8. marraskuuta 2013

Maastossa

Eilen käyntimaastossa tuli taas pelleiltyä puhelimen kameran kanssa, tällä kertaa on tarjota muutamien minuuttien (ehkä tylsistyttävä) video :)
Kerta viikkoon vähintään Dee pääsee kävelyreissulle, jonka suoritan joko selästä tai itse kävellen, mutta nyt kun päivät lyhenevät ja pimeä tulee niin aikaisin, niin tällaiselle käyntireissuille ei ole enää muita mahdollisuuksia kuin aamupäivisin, jos tallille sillon pääsee menemään. Aikaisemmin ollessamme myös talleilla, joissa ei ollut maastoreittejä oikein nimeksikään, niin tällainen tuntuu todella luksukselta, että talliltamme lähtee reittejä pitkästikin - maastoissa pystyy helposti upottamaan aikaa pari tuntiakin.
Eilen reippailtiin Deen kanssa käyntivauhtia reilun tunnin ajan, ja oli kyllä jälleen niin mukavan rentouttavaa :)
Käyntilenkit ovat muutenkin erittäin hyvä liikuntamuoto silloin, kun pitää välipäivää varsinaisesta treenaamisesta. Pitkä kestoinen reipas kävely nostattaa myös kuntoa ja kehittää lihaksistoa ihan uskomattoman paljon, se myös jollain tavalla saa ainakin Deen mielen rentoutumaan, josta päästäänkin siihen, että tänään tallilla käydessäni nopeasti sain todeta, että Deen selkä tuntui pitkästä aikaa todella rennolta eikä se jännittynyt yhtään, vaikka painelin voimakkaastikin alueelta, josta se on ollut viimeiset reilu pari viikkoa todella jumissa! Tämän päivänen Miljan treeni siirtyikin huomiseksi, joten tänään Dee saa juosta ohjasajo-ohjien päässä kevyesti.


2 kommenttia:

  1. Kävelymaastot on pop! Vanhalla tallilla reittejä oli kilometritolkulla ihanassa metsässä hiekkapoluilla, merenrantaankin pääsi. Niitä reittejä on ikävä, talvisin (ja toki kesäisinkin) samoiltiin metsässä joskus tuntitolkulla. Ihan priimaa kuntoilua hevoselle ja ennen kaikkea hevosen ja ratsastajan sieluille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaapa mahtavalta tuo meren ranta! Sitä meillä ei ole, mutta kaikkea muuta kyllä löytyy ja kaikkia reittejä en vielä edes tunne. Maastoilut ovat ihan parasta ja paras mieli tulee siitä, kun näkee ja tuntee, kuinka hevoset siitä nauttivat!

      Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot