keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Viime viikon viimeistelytreeni

Meillä on ollut hirveästi nyt kisojen jälkeen häslinkiä, kun tehdään muuttoa ja samaan aikaan tietenkin kaikki normaali arki täytyy hoitaa, sen lisäksi kone meinasi seota totaalisesti toissa päivänä siihen iskeydyttyä jonkinlainen viirus, joten viime torstain viimeistelytreeneistä videota on vielä julkaisematta ja tietenkin kisaraportti myöskin. Laitetaan ne nyt siis tulemaan :)


Torstain valmennuksesta en nyt suuremmin ala enää kertoilemaan. Päälisin puolin kuitenkin mieleen on jäänyt, että lopuksi hypätty 110cm rata meni ihan kivasti ja Dee tuli aina takaisin pidätteeseen, vaikka aikamoista duunia sen eteen saakin edelleen tehdä. Jokatapauksessa oli ensimmäistä kertaa ikinä ihan rauhallinen fiilis lähteä kansallista luokkaa hyppäämään näiden treenien  jälkeen.
Aloitin keskustelun Antin kanssa mahdollisista kuolainkokeiluista, kun jokatapauksessa se on vaan niin tiedossa, että tämä hevonen kiihtyy esteillä välillä turhankin paljon ja vaikka nyt sisällä hallissa hommat sujuvat, niin luulen ja pelkään, että meillä tulee olemaan ongelmia isoilla ulkokentillä, missä kaikki nuorten hevosten luokat jokatapauksessa käydään. Oli puhetta, että lähdetään hyppytauon jälkeen kokeilemaan erivaihtoehtoja ja ainahan voidaan palata takaisin päin kuolainten kanssa. Uskon kuitenkin, että uskallan paremmin selässä rentoutua, kun ei tarvitse kokoajan odottaa mahdollista ryntäystä. Ja vaikka siis ollaan treenin ja harjoittelun avulla saatu asiaa toki äärettömän paljon paremmaksi, ja onhan meidän meno nyt ihan toisenlaista, kuin mitä esimerkiksi kesällä oli, mutta täytyy silti sanoa, ettei minulla ole vielä ihan täyttä luottoa tuohon hevoseen. Sekin varmasti kasvaa sitten ajan kanssa, ja eihän meillä ole nyt kuin ensimmäinen  yhteinen ja erittäin rikkinäinen kausi takana.

Tässä vielä viimeinen 110cm rata, joka hypättiin valmennuksessa. Dee teki hienoja hyppyjä ja itsekin osasin olla taas enemmän rauhassa selässä.

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, vielä hirveästi tekemistä, mutta ne pikku onnistumiset siellä täällä tuntuvat hyviltä :)

   Poista
 2. Kivan näköistä menoa! Dee on hieno!
  :)

  VastaaPoista
 3. Oot tosi hyvä ratsastaja ja Deekin on hieno heppa. Olisi tosi kivaa osata joskus hypätä yhtä hyvin kuin sinä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau! Tämä oli kyllä varmasti yksi ihanimmista kommenteista mitä olen saanut :) Kiitos paljon, ja kyllä sitä harjoittelemalla yltää ihan mihin vain, vielä on itsellänikin enemmän opittavaa, kuin mitä olen jo oppinut :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, joo suht kivalle, vaikka toivottavasti tulevaisuudessa saadaan hiottua tuo yhteistyö vähän saumattomammaksi :D

   Poista
 5. Oot ihan superhyvä ratsastamaan ja sun istunta on aivan täydellinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos paljon!! En täydellisestä kyllä tiedä, hirveästi pitäisi saada sitä parannettua, niin olisi koko ratsastus niin eleetöntä mitä toivoisin :)

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot