tiistai 3. joulukuuta 2013

Kaviokuulumisia

Noniin... eilen sitten otettiin edestä kengät irti, ihmeteltiin mistä voisi kiikastaa ja kun mitään selvää syytä asioille ei löydetty muutakuin, että tilaskumien alle on kerääntynyt hiekkaa, joten lyötiin silikonit ja nahkapohjalliset.

Kavio näytti tältä ilman kenkiä

Kavion pohjaa...

Ja sitten lopputulos pohjallisten kanssa

 Tämän jälkeen ohjasajoihjien kanssa yritin vähän ravauttaa Deetä ympyrällä, jotta nähdään kuinka se nyt liikkuisi. Alkuun se lähti taas pahasti tahdittaen liikkeelle, mutta lopulta kierros kierrokselta se parani. Tänään vähän ravuutin sitä uudelleen ja liikkui samalla tavalla, kuin edellisenä iltana loppuvaiheessa, käynti on hyvää ja pitkää. Kentän huonon kunnon vuoksi hevonen ei kuitenkaan liiku edelleenkään ihan normaalisti. Kenttä on tällä hetkellä niin kova ja jäinen, että se pitäisi oikeasti saada rouhittua auki jollain lanalla, jotta siitä tulisi kunnolla käyttökelpoinen.


Huomenna lähdetään maneesille katsomaan, kuinka liikkuu ja toivotaan, että Dee pääsisi osallistumaan Hippolan klinikalle tulevana sunnuntaina! Jos ei, niin tilalle on tulossa paikkailemaan todella laadukkaan oloinen, mutta raaka, nuori suomenhevostamma, jota olen nyt kuukauden ajan ratsastanut - tämä tamma taitaakin olla ainut tämän hetkisistä ratsuista, joka on suurinpirtein terve ja liikkuu hyvin :D


1 kommentti:

  1. Toivotaan, että tässä oli ratkaisu ongelmaan! Ei ole kyllä hevosenomistajan elämä helppoa. Minulta jää sittenkin klinikka väliin, kun pitää lähteä toisesta kaupungista hakemaan pesukonetta (don't ask :D), mutta toivon mukaan Hippola-blogeihin tulee monipuolisesti osallistujien kokemuksia luettavaksi ;)

    VastaaPoista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot