torstai 5. joulukuuta 2013

Kyllä nyt liikkuu!!!

Voi, että! En pysty kuvaamaan mun helpottuneisuuden tunnetta! Aina, kun Deellä on jotkin asiat huonosti niin nieleskelen kaiken aikaa palaa kurkusta  ja tuntuu, että kaikki ajatukset ovat kaiken aikaa vain siinä hevosessa ja sen voinnissa. Pelottaa aina, että sille tapahtuisi jotain todella vakavaa siitäkin huolimatta, että yritän olla sen kanssa aina todella tarkka ja huolellinen, sekä hoitaa sitä parhaan osaamisen mukaan ja nyt kun meillä on ollut vuoden sisään niiiin paljon vastoinkäymisiä siltikin.


Eilen käytiin maneesilla hölkkäilemässä tai itse olin ajatellut ihan leppoissaa hölkkäilyä, mutta Dee oli asiasta toista mieltä. Ja saattoihan sen arvata, kun toinen on ollut kävelyllä viikon ajan ja on tuntunut kavioissa inhottavalta, ja on liukasta ja kaikkea, että sitten kun yhtäkkiä kipua ei liikkuessa tunne, pohja on hyvä ja pitävä sekä pääsee vihdoin sen kaiken pakkautuneen energian purkamaan... :)

Annoin sen mennä aika pitkälle omaa vauhtia, ja vauhtia tosiaan oli todella paljon ja meno tuntui ravissa kuin montélähdössä olisi ollut ja laukassakin oli ajoittain paljon vietereitä... Huomenna mennään uudestaan maneesille ja tehdään vähän enemmän töitä, ja haetaan taas rentoutta ja hyvää rauhallisempaa tempoa. Tänään oli vain tuollaista iloittelua pitkin ja poikin maneesia kaikissa askellajeissa. Ehkä saan tuon verryteltyä sunnuntain klinikkaa varten ;)

  

19 kommenttia:

 1. Wow mikä ravi! Virtaa näyttää riittävän, ihana Dee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, virtaa riittää. Saisipa tuon ravin tahdin vähän rauhallisemmaksi, niin sitten olisi hyvä, mutta ei malta ei malta :)

   Poista
 2. SUPER JEE! :) Deekin ottaa kaiken ilon irti kun on kiva liikkua :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dee oli kyllä suunnattoman onnellinen päästessään liikkeelle, ei meinannut pöksyissään pysyä :D

   Poista
 3. Vaude, mikä vauhti- ja liikevaihde nyt löytyi! Ihan mahtavan näköistä tuo ravi, vaikka kyllähän tuota vauhtiakin oli, mutta silti!! Deestä kyll. Tulee irtoamaan liiketta ja hyppyä vielä pitkälle kunhan edistytte!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä se liike siellä on myös :) Ja siinä on niin paljon kapasiteettia, että kunhan vaan saadaan rakennettua ja juurikin kehittyä yhdessä, niin en ainakaan vielä osaa sanoa missä kohtaa sen kapasiteetti loppuu :)

   Poista
 4. Onneksi pääsitte noinkin pienellä "vaivalla"! Dee on kyllä vaan kerrasaan upea otus, sitä ei vaan voi kehua liikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tätä toivoinkin ja toivottavasti osataan nyt kengittäjän kanssa tehdä oikeita ratkaisuja jatkossa tuon kengityksen suhteen. Kiitos! :)

   Poista
 5. Onneksi Deellä ei ollut mitään vakavampaa! :)

  VastaaPoista
 6. Oikea hyvän mielen video, kivaa katseltavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onneksi oli edes kännykkä mukana, että sai tästä iloittelusta muistoksi kuvaa :)

   Poista
 7. Alkoi ihan hymyilyttää kun katsoi ton videon! Liikkuu niin lennokkaasti :3

  VastaaPoista
 8. On se upea! Hurja mikä liike. Odotan että nään teidät kouluradoilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Katsellaan ensi keväänä, jos uskalletaan joku helppo c suorittaa :D

   Poista
 9. Huh mikä energiapakkaus! :D Ihanaa ilottelua!

  VastaaPoista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot