perjantai 6. joulukuuta 2013

Voita liput Hippolan "Uskalla vaikuttaa" -klinikkaan!


 Nyt on minunkin vuoroni arpoa 3kpl kahden hengen lippupakettia Hippolan klinikalle Ruskeasuonmaneesille tulevalle sunnutaille! Arvonta-aika on tiukka ja lyhyt, joten nyt jos haluaa vielä viimeisten joukossa liput kaverinsa kanssa kyseiseen tapahtumaan, niin kannattaa olla aktiivinen :)

Arvonta on järjestetty yhteistyössä Hippolan kanssa. Hippolan klinikka "Uskalla vaikuttaa" järjestetään Ruskeasuolla 8.12 klo:15-18. Hippolan bloggaajat AadaSusannaOonaSenniLiisa, Sophia sekä minä Deen kanssa osallistumme klinikkaan. Klinikkaa vetävät Nika Equestrianin Nipsu Borthan-Broddell sekä Karoliina Liuksiala.

 Arvontaan osallistut:
1. kommentoimalla ja kertomalla tähän postaukseen yhden vahvuuden ja heikkouden itselläsi ratsastajana
2. Ilmoittamalla s-postiosoitteesi samaan kommenttiin.

Arvonta loppuu 6.12 klo:23:00. Voittajille ilmoitan henkilökohtaisesti sähköpostitse!
HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ KAIKILLE BLOGIN LUKIJOILLE!

11 kommenttia:

 1. Vahvuuteni on hevoseen vaikuttaminen istunnalla, jonka kanssa olen kehittynyt mielestäni viimeaikoina ja heikkouteni on, että käteni heiluvat liikaa ja saattavat nousta liian ylös.
  aino.elli@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Vahvuuteni on oikean aikainen pohkeiden käyttäminen ja heikkouteni on ylävartaloni, jonka täytyisi olla jäntevämpi, jotta pystyisin vaikuttamaan istunnalla vielä paremmin ja kädet saisin vielä pehmeämmäksi.
  jonna.ikonen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 3. Vahvuuteni on (kuulemma) kyky äärettömän nopeasti korjata ja omaksua uutta valmentajan ohjeiden mukaan, heikkouteni taas liian heikko luottamus omiin kykyihin ja osaamiseen.
  sannas35@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Vahvuuteni on päättäväisyys ja vien asiat hevosten kanssa aina loppuun asti ja keskityn siihen mitä teen.
  Heikkouteni on liian vahvaratsastus tyyli (poniratsastajan tyyliin) josta pitäisi päästä eroon ja oppia hallitsemaan rauhallista ratsastus taitoa, jotka huomaan välillä tulevan esiin osaavamman hevosen selässä
  :)
  aino.helmiorvokki@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Heikkouteni on se, että en uskalla aina vaatia hevosilta tarpeeksi ja vahvuuteni on melko hyvä istunta, ainakin jalka pysyy oikealla paikalla.
  sannimarjatta98@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Heikkouteni on se, että en uskalla aina vaatia hevoselta tarpeeksi ja vahvuuteni on melko hyvä istunta, jolla pystyn vaikuttamaan hevoseen.
  sannimarjatta98@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Vahvuuteni on se että en vaan voi lopettaa huonoon ja olen tosi jämäkkä eli pienetkin pomppivat ponit on "helppoja".:D ja heikkouteni on se että keskityminen herpaantuu usein mutta sitten un jaksan niin menee hyvin.. Ja myös se että leuka ei ikinä haluu pysyy ylhäällä ja kädet on ihan alhaalla...

  Jade.makinen@windowslive.com

  VastaaPoista
 8. Vahvuutena on se että olen päättäväinen ja heikkoutena on huono ryhti
  Nekku.prinsessa@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Vahvuutena on se että olen nopea muuttamaan ratsastustapaani valmentajan ohjeiden mukaan ja ymmärän nopeasti mitä valmentaja haluaa minun tekevän. Heikkoutena se että huonona päivänä hevoset jännittyvät kun olen itse liian äkkipikainen, onneksi niitä päiviä ei ole kauheen usein :)
  veera.valjakka@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 10. Vahvuuteni on varmaan päättäväisyys, en halua lopettaa mitään ennen kuin se onnistuu! Heikkouteni niskaan katsominen..!

  oona.loimulahti@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Vahvuutena on se että kuuntelen tarkasti ja käytän kaiken mahdollisen opin. Heikkoutena on ylävartaloni, se ei aina pysy tarpeeksi jätevänä eli kaipaisi jäntevyyttä.
  ida.kuivasniemi@gmail.com

  VastaaPoista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot