lauantai 11. tammikuuta 2014

Dexterin viikkotervehdys :)


 Dee on kulkenut maanantaista keskiviikkoon ihan älyttömän hyvin ja rennosti! Torstaina käytiin kävelemässä, josta seuraava videopätkäkin on :) Mutta eilen sitten oli taas niin meno päällä, että huh huh... Tehtiin oikeasti tunti duunia ja vasta ihan loppu vaiheessa hevonen alkoi vähän rahoittumaan, ja hidastamaan tahtiaan. Se on ihan älyttömän vaikea saada rennoksi noina päivinä, kun se on kerännyt jostain ihmeestä (hyvä kysymys joo, että mistä?) sitä energiaa ihan liikaa. En ollut kauhean tyytyväinen kyllä, vaikka onneksi lopuksi ihan ok pätkiäkin tuli. Hetken jo eilen vähän masensi, mutta nyt olen onneksi saanut itseni psyykattua ja katsellut T:n ottamaan videota kyseisestä ratsastuksesta tarpeeksi monta kertaa, että voin jo nyt miettiä millä strategialla lähden tänään esimerkiksi verryttelyä tekemään Nevalan valmennukseen.

Eli meillä on tänään illalla ja huomenna päivällä valmennukset pitkästä aikaa Nevalan silmien alla, odotan todella innoissani! Koska me tarvitaan taas todella paljon apua nyt ja ennen kaikkea pitää päästä nyt näissä hyppytreeneisä vauhtiin, jotta oltaisiin sitten helmikuussa Tampereen kisoihin valmiita.
Nyt täytyy vaan ottaa tavoitteeksi jokaisella ratsastuskerralla ratsastaa hevonen niin hitaaksi kuin mahdollista. Deehän on ollut aina joka kerta alkuraveissa jopa pohkeen takana ennen kuin on sitten herännyt ja lähtenyt juoksemaan alta, ja siinä olen sitä sitten aina patistanut jalalla eteen, mutta ajattelin tänään kokeilla sitä, että annan sen olla vähän hidas jalalle, mutta pidän jalan kuitenkin kokoajan lähellä ja läsnä, samalla kuitenkin pitämällä entistä kevyempää kuolaintuntumaa. Tarkoitus on siis, etten yhtään paineista sitä vaan yritän pitää sen vähän hitaana ja "velttona". Hypätessä tuskin tätä velttoutta enää esiintyy, mutta jos saan edes alkuverryttelyyn hyvää fiilistä niin olen tyytyväinen. Katsellaan sitten viikonlopun jälkeen kuinka hyvin onnistuttiin!

Tässä "havuiset" vilkutukset ja terveiset Deeltä torstain kävelyreissulta! En jaksa olla ihmettelemättä sen jatkuvaa vilkkautta mitä siltä löytyy päivästä toiseen :D


6 kommenttia:

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot