tiistai 21. tammikuuta 2014

Ihana Tino hoidossa :)

Extraratsastusta luvassa lähes päivittäin pitkälle seuraavaan viikkoon, kun sain satunnaisesti aikaisemminkin ratsastamani 9 -vuotiaan ruunan Tinon hoidettavaksi!


Tino on valtavan kokoinen hevonen, ainakin siis minulle, ja sen raviliike on todella ilmavaa ja suurta, joten sen kanssa on tullut aikaisemminkin harjoiteltua silloin tällöin niitä vatsalihasten löytämistä. Ei mikään ihan kevyt työ istua harjoitusravia tämän selässä, mutta onneksi on ihana koulusatula tukena auttamassa :)

Tino on vaativa B -tasoinen, ja kisannut kansallisella tällä tasolla ja hyppää myös kivasti, viimeksi omistajalleen pitämälläni hyppytuokiolla 110cm tehtävät suoriutuivat kivuttomasti, vaikka vannoutunut kouluratsastaja selässä olikin!
Tino on luonteeltaan hellyyttävä suuri kaveri, pääosin rauhallinen eikä hötkyile, vaikka virtaisina päivinä saattaa löytyä loikkavaihdekin - nimimerkillä: monta metriä korkealla hevosen selässä istunut...Tino on minulle tullut tutuksi jo reilun neljän vuoden ajalta, joten ihan vieras tyyppi se ei tosiaan minulle enää ole :)

Ajattelin kirjoittaa pientä "päiväkirjaa" Tinon kanssa työstetyistä hommista tältä ajalta, ja maanantaina kävin -20 asteen pakkasessa vähän hölkkäilemässä maneesissa ja lopuksi kävelemässä metsäpoluilla. Toivottavasti pakkaset vähän helpottaisivat huomenna, niin voisi vähän normaalimmin tehdä hommia.

Seuraavan reilun viikon ajan vatsalihastreeniä tässä muodossa :D 
Kuva viime kesältä.

2 kommenttia:

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot