sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Lentävä hollantilainen

Nyt täytyy kyllä todeta, että Dee on alkanut liikkumaan päivä päivältä taas paremmin ja irtonaisemmin. Nyt viime kengityksestä on aikaa 8 viikkoa, joka on meille pitkä aika, mutta koska sen jälkeen hevonen taas kavionpohjiaan ontui, päätettiin pidentää väliä seuraavaan kengitykseen. Nyt sitten olisi kengitys tulossa ensi viikolla ja mua jo valmiiksi oksettaa ajatus, jos hevonen taas muuttuu sen myötä huonommaksi!

Tältä päivältä löytyy kuvasatoa Deen ohjasajosta, energiaa löytyi, mutta se oli vain sellaista positiivista energiaa, koska hevonen hakeutui todella hyvälle ohjastuntumalle ja liikkui voimakkaasti takaosastaan selän läpi, jolloin liikekin muuttui astetta paremmaksi! Kuvat eivät kyllä anna oikeutta sille, miten hyvin hevonen liikkui, sillä se näyttää osissa jopa ihan vaatimattomalta - olisi varmaan pitänyt ottaa videota, sillä pitkästä aikaa sain huokailla ja katsoa suu auki, kun se liikkui niin jousilla ja kauniisti. Koko hevonen huokui elinvoimaa :)
 Pikku-ukko kaikkensa antaneena, mutta tyytyväisenä hyvin sujuneen treenin jälkeen :) <3

16 kommenttia:

 1. Kiva postaus, ja Dee on kyllä niin upean näköinen! (:

  VastaaPoista
 2. Vitsi siitä on tullut hyvännäköinen! Ja ootte kehittynyt mun mielestä huimasti tässä vuoden sisään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähänkö kiva kuulla! Mustakin tuntuu siltä, että toi hevonen on kehittynyt ihan huimasti kaikista ongelmista huolimatta! :)

   Poista
  2. Joo, muistan kun olitte joskus jonkun saikun jäljilta kai? dumissa kisoissa niin jos vertaa tähän hetkeen niin hevosen ulkomuodossa ihan huikea muutos tapahtunut ja todellakin positiiviseen suuntaan :)

   Poista
  3. Joo silloin se oli tosi kuivakassa kunnossa ja tietenkin, kun ei ollut kauheasti takan yhteistä ratsastusta vielä, niin kaikki oli hirveetä hakemista :) Nyt se on kyllä jo niin paljon parempi, kuin mitä silloin!

   Poista
 3. Toisessa kuvassa näkyy kyllä hyvin selän läpi työskentely mielestäni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä se yrittää tosissaan venyä kyllä :)

   Poista
 4. Että mä rakastan näitä sun blogin kuvia! Näitä katselee kyllä niin mielellään, vaikka näitä olisi useampi, kuten sulla siis usein on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, monesti mietin, että tuleekohan näitä kuvia nyt vähän liikaa ja samanlaisia, mutta oon huono valikoimaan, jos on monta kivaa :D

   Poista
 5. Uuu aivan mahtavan näköinen! Ja jos nämä kuvat ei tehneet oikeutta niin olisi tosiaan ollut hieno nähdä humma liikkeessä :D Hieno Dee, ja hyvä Heidi, hienoa työtä tehty :-)

  Pidätkös muuten tuossa siis ohjasajoon tarkoitettuja ohjia niin, että hevonen ympyrällä ja ulkopuolen ohja tulee tuosta selän yli (juoksutusvyön kautta) käteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy siis tosiaan ottaa sitä videota joskus! Ehkä sitten, kun pohjatkin on vähän joustavammat vielä, niin saadaan hevonen kuvaan parhaimmillaan :D Kiitos paljon, kyllä tuohon hevoseen menee niin paljon työtunteja ja mielessään läpikäy kokoajan asioita millä saadaan hevonen voimaan kokaojan paremmin ja tätä kautta liikkumaan paremmin!

   Joo mä juoksutan aina ohjasajoohjilla tuollein, että ulko-ohja kulkee samalla tavalla juoksutusvyön lenkin läpi, kuten sisäohjakin ja sitten ohja kulkee vaan sen jälkeen selän yli mun käteen.

   Poista
 6. Sulla on kyllä aivan uskomattoman hieno hevonen! :)

  VastaaPoista
 7. aivan törkeen upee hevonen sulla :) ja kiva blogi :)

  VastaaPoista
 8. sulla on törkeen upee hevonen, vautsi! :) ja tosi kiva blogi :)
  http://elamaeiolemitaanilmanhevosia.blogspot.fi/ käy kurkkaas mun blogiin ;)

  VastaaPoista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot