tiistai 11. helmikuuta 2014

Nevalan valmennus 08.02.2014

Valmennusviikonlopun ensimmäisenä päivänä lauantaina Dee oli taas tosi vireällä tuulella, mutta itselläni oli tosi hyvä fiilis oman ratsastuksen kanssa ja sain Deen mielestäni sen ylienergiasta huolimatta keskittymään olennaiseen, vaikka kaikenaikaa olikin se tunne, että se on karvan varassa millon menetän sen keskittymisen. Loppuun asti tuntui kuitenkin hyvältä ja olin tyytyväinen itseeni, että pysyin rauhallisena ja tyynenä alusta loppuun. Karikin kehui Deetä, vaikka sen hypyt aina vähän kärsii, kun se alkaa kiirehtimään.
Olin myös tosi tyytyväinen päivän valmennuksen antiin, jotenkin sain nyt ihan super paljon irti ja alkaa tosiaan se oma hyppy kulkemaan ja estesilmä taas tuntumaan harjaantuneemmalta.


Tehtävänä meillä oli neljän esteen linja pituushalkaisijalla, jossa ensimmäisenä oli pysty-pysty väli yhdellä laukka-askeleella, sitten pystyltä jälleen yksi laukka okserilla ja okserin jälkeen kaksi askelta toiselle okserille. Tykkään näistä tällaisista tehtävistä hirveästi, koska tunnen, kuinka Dee aina pääsee siinä vertymään ja vetreentymään. Samalla se kuitenkin joutuu odottamaan ja miettimään mihin laittaa jalkansa. Hyvää jumppaa siis!

Enempää analysoimatta videolta näkee kaiken olennaisen aina verryttelyn sujuvuudesta itse tehtäviin!


5 kommenttia:

 1. Voi mahoton ku se on innokas, huiput noi spurtit aina linjan päätteeksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo innokkuutta on, mutta se on niin häilyvä tuo raja, mikä on innokkuutta ja mikä on sitten merkkejä siitä, että on taas jotain ongelmia esim. vatsassa :/

   Poista
  2. Ihan totta, mietin äsken uusimpia videoita teidän valmennuksesta katsoessa että paljon tuli pukkeja ja mistäköhän johtuu.. mutta tsemppiä jatkoon kuitenkin :)

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot