lauantai 22. maaliskuuta 2014

Kevät, uusia kuvia ja uusia tuulia!

Tänään on ollut kiva ja hyvä päivä! Ensinnäkin tuo kaunis lämmittävä auringon paiste, iloiset (hormoonihöyryiset...) hevoset ja uusi projekti!

Kevään ekat kukat! :)

Dee on ollut nyt kevään tultua todella orimainen, se esiintyy kokoajan tammoille ja keskittymiskyky on vähän huono. Tänään menin aamusta ilman satulaa kentällä hölkytellen, kun alunperin suunnitellut tämän päivän hypyt siirtyivätkin huomiselle. Dee oli kuitenkin päättänyt, että ei me pelkästään hölkytellä vaan näytetään kentän naapuritarhan tammalle kuinka piffit ja paffit luonnistuu, ja sitten tietty myös komeiden mylvintöjen saattelemana korkeamman koulun liikkeet...  Yksi haavakin saatii toisen etujalan ruunun rajaan, sen verran holtitonta oli ajoittain meno. Pikkasen vissiin Deen kohdalla tuo ruunaus mennyt pieleen? Vai onkohan sillä piilokives...

"Moikka pimatsu, kelpaisko komeen jätkän seura?"

"Päheet stiflat sulla mami!"

Fiksu ja filmaattinen :)

Ihmetellään maailman menoa

Yritettiin me tehdä jotain hyödyllistäkin... kaunis poika <3Laama?"Tänään on hyvä päivä koetella ton mamman tasapainoa! Samalla saan näytettyy tolle pimulle kuin magee tyyppi mä oonkaan!" Vähän vielä piti röyhistellä rintaa tammoille... hohhoijaa..


 <3<3<3

Sitten pakko laittaa kuvia mahdollisesta uudesta prokkiksesta. Ollaan yhteistyökumppanini kanssa katseltu nuoria hevosia ja nyt taisi ehkä löytyä ihan kultakimpale :) En kerro vielä enempää hevosesta ennekuin kaikki on varmaa, mutta tällainen otus on kiikarissa - nuori ja tosi raaka, mutta aika kivan oloinen!

Huomenna sitten sinne ratatreeniin Deen kanssa, en malta odottaa! Se on ollut nyt viime hyppyreissun jälkeen niin hyvän tuulinen ja tyytyväinen :)

15 kommenttia:

 1. upeita kuvia jälleen! Hieno Dee ja kivan näköinen tuo uusi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se tosiaan on tosi kiva jo pelkästään ulkonäöltään :)

   Poista
 2. Deellä on toosi mageet jalat tossa pukittelu kuvassa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, jep, tarvittaessa hyvinkin notkea :D Antoi kuitenkin vissiin armoa mulle, kun ei tehnyt legendaarisia takajalat kohti taivasta temppua...

   Poista
 3. Voi vitsi miten ihania kuvia, Dee on niin komea :) Eikä hullumman näköinen myöskään tuo rautias ! Toivottavasti saat siitä kaverin itelles ja päästään mekin kuulemaan vähän lisää... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Rautias ei ole tosiaan yhtään hullumman oloinen noin muutenkaan, ennen kaikkea siitä tulee kaveria tälle mun ystävälle, mutta saan olla mukana tässä projektissa ja auttamassa heitä, joten varmasti tulen kirjoittelemaan juttuja ja kuulumisia :)

   Poista
 4. Välillä mä mietin ihan samaa Torstenin kohdalla, unohtikohan ne jotain siellä ruunauksessa ... ...

  VastaaPoista
 5. Välillä mä mietin ihan samaa Torstenin kohdalla, unohtikohan ne jotain siellä ruunauksessa ... ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, että muillakin on samoja ongelmia :D En meinaan tällä hetkellä taas erota mitään tuon käyttätytymisessä nyt ruunana tai mitä se oli ennen orina...

   Poista
 6. Meillä asiat helpottuivat, kun tajusin, että 12v.suokkiruunaani täytyy suhtautua kuin 2v oriin :D Vaan upeita kuvia näistä pörhistelijöistä saa!

  Sitten kun tarvitset nuorta lupaavaa varsaa, täällä on kasvamassa yksivuotias blackvelvetiläinen ja kaksivuotias sanamourilainen, molemmat myynnissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kanssa täytyy olla aika valppaana tuon kanssa, etenkin nyt keväällä selkeästi :D
   Se san amourlainen on kyllä syötävän ihanan näköinen! Pidetään mielessä :)

   Poista
 7. Upeita kuvia upeista hevosista :)

  VastaaPoista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot