sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Aurinkoiset sunnuntaikävelyt kera runsaan kuvituksen

Kisoista seuraavana päivänä käytiin taas kävelemässä Deen kanssa ehkä tunnin verran, sekä takaisin tallille tullessa vähän liinassa ravautin ja laukkuutin sitä ympyrällä ehkä max 5 minuuttia, jotta saa vielä vähän verrytellä raajojaan. Olen todennut, että Deelle kisojen jälkeen on tärkeää, että sitä ei ratsasteta tai laiteta "töihin", vaan että se saa rennosti hölkytellä ja kävellä riittävästi, jotta mieli rentoutuu. Kropan palautteluja jatketaan sitten alkuviikosta. Ehkäpä pitkästä aikaa kaivan ohjasajovermeet esille tai sitten lähdetään maastoilemaan, riippuu säästä.Jokatapauksessa, sunnuntaina hellittiin jälleen ihan huippulämpötiloissa ainakin täällä eteläisessä Suomessa, nyt oli oikeasti auringossa kuuma! Kummallinen huhtikuu! Minä ja T lähdettiin Dexterin kanssa talsimaan siis muutaman kilometrin ja otettiin kamera mukaan huvikseen, "jos saadaan muutamia kivoja kuvia, kun on niin kiva auringonpaistekin"... No todellakin saatiin! Dee oli aika kuvauksellisella tuulella. Se vaan patsasteli heti kun kameran nosti esiin - linssilude! ;) Pidemmittä puheitta sunnuntaikävelyiden kuvasatoa runsain mitoin ja laitelkaa kajarit päälle ja fiilistelemään samalla seuraava aurinkoinen biisi, täällä ainakin yksi jolla jo mieli kesässä!!17 kommenttia:

 1. Kyllä Dee on kaunis .. en voi muuta todeta <3 T. Reija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Reija, se on kyllä minun elämäni ylpeys <3

   Poista
 2. Miten sä saat noista kuvista noin super skarpit? Onx sulla joku kikka 16 jonka haluaisit jakaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noooo, kyllä mä noista kuvista aina valoisuudet ja värit laitan kohdilleen. Myös tasoitan pikselimäisyyttä ennen kuin terävöitän ääriviivoja - en osaa selittää tämän paremmin :D Mutta ei tuolla muokkauksella pelasta kuvaa, jos se kuva itsestään ei ole skarppi, että kiitos vaan jatkuvasti kuvaajana kehittyvälle poikaystävälleni, joka mitättömästä kuvauskalustosta huolimatta on oppinut ottamaan näin hienoja kuvia :)

   Poista
 3. Ihania kuvia! Dee on niin handsome :)

  VastaaPoista
 4. Mahtavan hienon näköinen on kyllä tuo Dee! Karva on jotenkin niin ihanan lyhyt ja kiiltävä ja muutenkin siisti :) niin ihailen hevostasi :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et usko, mutta näihin kuviin se otettiin vaan suoraan karsinasta piehtaroineena enkä jaksanut harjata yhtään, toki se oli edellisen päivien kisoihin taas siistitty niin ei ehkä ehtinyt sotkea itseään niin paljon :D Niin ja onhan se ollu klipattuna talven, niin ei ole sellaista talvikarvaa juurikaan. Dee kiittää kehuista :)

   Poista
 5. ihania kuvia! kyllä Dee näyttää mahtavalta:)

  VastaaPoista
 6. Tosi nättejä kuvia! Dee on kyllä hyvässä kunnossa nyt: se näyttää terveeltä ja tyytyväiseltä :) hienoa työtä teet sen kanssa, ei voi muuta sanoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos super paljon, kiva että joku on tuota mieltä! :) Olen tämän hetkiseen tilanteeseen itsekin todella tyytyväinen, kaikki se puurtaminen ja vaivannäkö on tuottanut tulosta.

   Poista
 7. Ihan mahtavia kuvia! On se Dee vaan upea ilmestys <3

  VastaaPoista
 8. D on tosi hienossa kunnossa :) Hyvä Heidi! Toivotaan että ongelmat ovat takanapäin

  VastaaPoista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot