sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Blogin uutta raikasta ilmettä

Tämä aamu onkin hurahtanut pelkästään teetä lipittäen varmaankin lähemmäs kymmentä kuppia ja inspiraation iskiessä blogin uutta ulkoasua suunnitellen ja toteuttaen. Ihan mukavaa ja leppoisaa, kun ulkona sataa vettä - tosin en tule säästymään kastumiselta siltikään tänään, mikäli forecan säätietoihin on uskominen...

Olen tosi tyytyväinen tähän nyt! Mitä mieltä muut ovat?Seuraavaksi tosiaan päivä jatkuu ulkoilmassa tuntia pitäen ja neljä hevosta liikuttaen (sh-t. Aapa, pari nuorta pv -tammaa ja Dee), eli illalla varmasti saa taas kaatua rätti väsyneenä sänkyyn, mutta en valita - kerrankin mulla on aika hyvää energiaa tehdä ja päivän hepat ovat jokainen omalla tavallaan mielenkiintoisia projekteja.

Eilen Deellä oli ohjasajopäivä, ja laitoin ympyräuralle ravipuomia ja kavaletteja, joten Dee sai hyvää pyllytreeniä eilen. Tänään olisi tarkoitus sen kanssa ottaa muutamat kevyet hypyt. Ensi viikolla lähtee taas valmennukset ja kunnon treenit käyntiin ja näistä teksteistä joku tarkkasilmäinen voikin ehkä havaita, että olen tästä aika innoissani nyt, kun tietää, että hevosen kanssa mahahaava ongelmat voitettiin :)

Blogin puolella on tulossa ohjasajosta omakohtainen tietopläjäys, Deen ruokinnasta myös juttua, kun sitä on aika paljon toivottu ja kyselty sekä Antin Hippolan bloggaajille osoittaman haasteen suorittamista! Sen lisäksi ulkoasuun vielä päivittelen mm. sivuja ja muita infotekstejä nykyaikaan tässä pikkuhiljaa, kun aikaa liikenee.

Sateesta huolimatta, kivaa sunnuntaipäivää kaikille! :)

9 kommenttia:

 1. Tää on paljon kivempi kuin vanha :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itsekin tykkään tästä sata kertaa enemmän! :)

   Poista
 2. Voitko laittaa blogin malliksi puhelimella katsottuna jonkin muun, kuin internet version? Ei jaksaisi puhelimella selata ees taas ja zoomailla. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blääh :D Mä laitoin sen just siksi pois, kun musta ne mobiiliversiot on niin rumia ja vie koko blogin persoonallisuuden pois ja ite tykkään lukee muiden blogeja internetversiona, mutta ehkä mä laitan sen takas kun tästä tuli kuitenkin niin paljon palautetta ja toisaalta enhän mä itse mun blogia selaile :D

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Muuten on tosi nätti ja kiva uusi ilme, mutta ei näy enää puhelimellabmobiiliversiona ):

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä vaihdan sen mobiiliversion takaisin! :) Kiitos palautteesta!

   Poista
 5. Kaunis ja raikas ulkoasu näin kevääseen! Ja sopi hyvin tähän sateiseen päiväänkin, kun tuli tänne lukemaan uutta postausta :D sun kirjoituksesta oikeen huokuu hyvää energiaa, asiat on siis hyvin :) toivottavasti hepat toimi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Asiat alkavat olemaan vihdoin mallillaan :) Mukavaa aloittaa kesä ja mahdolliset kisaamiset!

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot